GP24 Media

LATEST POSTS

Chevrolet Corvette C7-R va fi retras din competițiile oficiale la sfârșitul lui 2019

Vizualizări: 18581

Confirmarea celor de la General Motors cu privire la lansarea celei de-a opta generație corvette (C8 și C8-R) pe 18 iulie,amenință foarte tare cea de-a șaptea generație a acestei mașini de legendă    .

Corvette C7-R, cu un motor V8 de 5,5 litri ce produce aproape 600 de cai putere,și-a facut debutul în 2014. Încă de atunci, Chevrolet-ul a câștigat curse de prestigiu,ca de exemplu, Cursa de 24 de ore de la Le Mans,în 2015,la clasa GTE Pro și au caștigat titlul   la clasa GTLM  în IMSA în 2016.

Chevrolet Corvette C7-R va fi retras din competițiile oficiale la sfârșitul lui 2019

Chevrolet Corvette C8-R(foto) își va face debutul oficial în 2020,la Cursa de 24 de Ore de la Daytona.Va avea motorul amplasat central,la fel ca predecesorul său, însă, față de acesta,nu va mai fi aspirat natural.În testele din decembrie la Sebring s-a remarcat faptul că va avea un motor V8, ori de 4,2 litri de la Caddilac, ori de 5,5 litri de la Chevrolet.

  • Sursa:TheDrive
  • Foto: Motor1
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES