GP24 Media

LATEST POSTS

Carpathian Cup 2020: Vasile Rotar și Sorin Sălăgean, MRT Motorsport

Vizualizări: 17716

Vasile Rotar si Sorin Sălăgean echipaj in cadrul clubului MRT Motorsport, au luat locul 1, la competiția din Movilița, Județ Ialomița. Felicitări din partea Echipei GP24.

Competiția s-a desfășurat având 4 clase distincte, Hobby, Standard A, Standard B și Open-Extrem. Noi ca si echipaj am concurat la clasa Open-Extrem. Eveniment desfășura pe o locație privată lângă  localitatea Movilița, Județ Ialomița.

Formatu evenimentul a fost configurat astfel:

  • Ziua 1 (Sâmbătă)de concurs având 2 manșe
  • Ziua 2 (Duminica)de concurs având 1 manșă

Zona a fost generoasă pentru a avea un traseu foarte tehnic și cu câteva zone în care s-a putut „alerga” la capacitatea maximă a mașinilor, astfel având parte de toate ipostazele frumoase ale acestui sport mai puțin noroiul care nu ne displace deloc.

Ziua 1,a fost una foarte bună pentru noi, mașina s-a comportat exemplar pe toate zonele traseului, am mers foarte bine și din punct de vedere a navigări și abordări surprizelor tehnice oferite de traseu, iar la sfârșitul zilei obținând un muncit Loc 1 în clasamentul provizoriu, cu un avans zic eu considerabil față de ocupanții locului 2.

Ziua 2,am plecat primi în competiție, startul dăduse în funcție de clasamentul provizoriu, pe un traseu nou față de ziua 1 cu noi provocări și surprize oferite de organizatori.
Obiectivul zilei fiind cel de a ne conserva avansul obținut în ziua 1 și de a termina manșa  fără greșeli și cu mașina pe roți, ceea ce sa și întâmplat din fericire pentru noi și astfel la finalul celor două zile ce concurs obținând locul 1 la clasa noastră Open-Extrem, lucru care ne aduce o bucurie foarte mare, fiind și prima Cupa pentru noi în acest format de echipaj și pentru mine prima Cupă la această clasă (Open-Extrem).

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES