More

  Latest Posts

  Carpathian Cup 2020: Vasile Rotar și Sorin Sălăgean, MRT Motorsport

  Vasile Rotar si Sorin Sălăgean echipaj in cadrul clubului MRT Motorsport, au luat locul 1, la competiția din Movilița, Județ Ialomița. Felicitări din partea Echipei GP24.

  Competiția s-a desfășurat având 4 clase distincte, Hobby, Standard A, Standard B și Open-Extrem. Noi ca si echipaj am concurat la clasa Open-Extrem. Eveniment desfășura pe o locație privată lângă  localitatea Movilița, Județ Ialomița.

  Formatu evenimentul a fost configurat astfel:

  • Ziua 1 (Sâmbătă)de concurs având 2 manșe
  • Ziua 2 (Duminica)de concurs având 1 manșă

  image1

  Zona a fost generoasă pentru a avea un traseu foarte tehnic și cu câteva zone în care s-a putut „alerga” la capacitatea maximă a mașinilor, astfel având parte de toate ipostazele frumoase ale acestui sport mai puțin noroiul care nu ne displace deloc.

  Ziua 1,a fost una foarte bună pentru noi, mașina s-a comportat exemplar pe toate zonele traseului, am mers foarte bine și din punct de vedere a navigări și abordări surprizelor tehnice oferite de traseu, iar la sfârșitul zilei obținând un muncit Loc 1 în clasamentul provizoriu, cu un avans zic eu considerabil față de ocupanții locului 2.

  Ziua 2,am plecat primi în competiție, startul dăduse în funcție de clasamentul provizoriu, pe un traseu nou față de ziua 1 cu noi provocări și surprize oferite de organizatori.
  Obiectivul zilei fiind cel de a ne conserva avansul obținut în ziua 1 și de a termina manșa  fără greșeli și cu mașina pe roți, ceea ce sa și întâmplat din fericire pentru noi și astfel la finalul celor două zile ce concurs obținând locul 1 la clasa noastră Open-Extrem, lucru care ne aduce o bucurie foarte mare, fiind și prima Cupa pentru noi în acest format de echipaj și pentru mine prima Cupă la această clasă (Open-Extrem).

  Media Partner MRT


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss