Latest Posts

Carpathian Cup 2020: Vasile Rotar și Sorin Sălăgean, MRT Motorsport

Vizualizări: 18621

Vasile Rotar si Sorin Sălăgean echipaj in cadrul clubului MRT Motorsport, au luat locul 1, la competiția din Movilița, Județ Ialomița. Felicitări din partea Echipei GP24.

Competiția s-a desfășurat având 4 clase distincte, Hobby, Standard A, Standard B și Open-Extrem. Noi ca si echipaj am concurat la clasa Open-Extrem. Eveniment desfășura pe o locație privată lângă  localitatea Movilița, Județ Ialomița.

Formatu evenimentul a fost configurat astfel:

  • Ziua 1 (Sâmbătă)de concurs având 2 manșe
  • Ziua 2 (Duminica)de concurs având 1 manșă

Carpathian Cup 2020: Vasile Rotar și Sorin Sălăgean, MRT Motorsport

Zona a fost generoasă pentru a avea un traseu foarte tehnic și cu câteva zone în care s-a putut „alerga” la capacitatea maximă a mașinilor, astfel având parte de toate ipostazele frumoase ale acestui sport mai puțin noroiul care nu ne displace deloc.

Ziua 1,a fost una foarte bună pentru noi, mașina s-a comportat exemplar pe toate zonele traseului, am mers foarte bine și din punct de vedere a navigări și abordări surprizelor tehnice oferite de traseu, iar la sfârșitul zilei obținând un muncit Loc 1 în clasamentul provizoriu, cu un avans zic eu considerabil față de ocupanții locului 2.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ziua 2,am plecat primi în competiție, startul dăduse în funcție de clasamentul provizoriu, pe un traseu nou față de ziua 1 cu noi provocări și surprize oferite de organizatori.
Obiectivul zilei fiind cel de a ne conserva avansul obținut în ziua 1 și de a termina manșa  fără greșeli și cu mașina pe roți, ceea ce sa și întâmplat din fericire pentru noi și astfel la finalul celor două zile ce concurs obținând locul 1 la clasa noastră Open-Extrem, lucru care ne aduce o bucurie foarte mare, fiind și prima Cupa pentru noi în acest format de echipaj și pentru mine prima Cupă la această clasă (Open-Extrem).

Carpathian Cup 2020: Vasile Rotar și Sorin Sălăgean, MRT Motorsport

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss