Latest Posts

Charles Leclerc va fi penalizat cu zece poziții pe grila de start din Brazilia

Vizualizări: 11618

 

Charles Leclerc va avea un weekend dificil în Brazilia. Pilotul monegasc a avut probleme serioase cu motorul în USA, iar acesta nu mai poate fi reparat in timp util pentru Interlagos. Prin urmare, Leclerc va fi nevoit să folosească un motor complet nou.

Pilotul echipei Ferrari a avut probleme cu motorul în timpul celui de-al treilea antrenament liber din Texas. Echipa tehnică a italienilor au fost nevoiți să folosească un power unit, care, la rândul său a avut probleme și nu mai poate fi folosit.

Grație acestei alegeri, pilotul monegasc va fi nevoit să accepte o penalizare de zece locuri pe grila de start. Singura veste bună este dată de faptul că Leclerc va putea rula motorul la capacitățile maxime, pentru a înlătura orice urmă asupra ilegalității acestuia.

“Charles va putea folosi un nou power unit in Brazilia. Cel utilizat la Austin a fost complet distrus în ultimul antrenament liber de sâmbătă.” a comentat Materia Binotto, șeful echipei Ferrari.

“Asta înseamnă că a fost nevoit să folosească un motor mai vechi pentru tot restul weekendului din Texas. Acceptăm faptul că trebuie să folosim un motor complet nou. Trebuie să performam din nou la nivelul nostru obișnuit și să arătăm un spirit de luptă pentru a încheia sezonul într-o notă pozitivă.” a concluzionat Binotto.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Charles Leclerc este la primul sezon alături de gruparea italiană. Până acum, 2019 a fost un sezon magistral pentru pilotul monegasc, el obținând primele sale victorii din carieră, în Belgia și Italia.

Marele Premiu al Braziliei va debuta vineri, atunci când sunt programate primele două secvențe de antrenamente libere.

Sursa: Ferrari F1
Photocredit: Hollandse Hoogte
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Ferrari F1

Latest Posts

Don't Miss