More

  Latest Posts

  Charles Leclerc va fi penalizat cu zece poziții pe grila de start din Brazilia

   

  Charles Leclerc va avea un weekend dificil în Brazilia. Pilotul monegasc a avut probleme serioase cu motorul în USA, iar acesta nu mai poate fi reparat in timp util pentru Interlagos. Prin urmare, Leclerc va fi nevoit să folosească un motor complet nou.

  Pilotul echipei Ferrari a avut probleme cu motorul în timpul celui de-al treilea antrenament liber din Texas. Echipa tehnică a italienilor au fost nevoiți să folosească un power unit, care, la rândul său a avut probleme și nu mai poate fi folosit.

  Grație acestei alegeri, pilotul monegasc va fi nevoit să accepte o penalizare de zece locuri pe grila de start. Singura veste bună este dată de faptul că Leclerc va putea rula motorul la capacitățile maxime, pentru a înlătura orice urmă asupra ilegalității acestuia.

  „Charles va putea folosi un nou power unit in Brazilia. Cel utilizat la Austin a fost complet distrus în ultimul antrenament liber de sâmbătă.” a comentat Materia Binotto, șeful echipei Ferrari.

  „Asta înseamnă că a fost nevoit să folosească un motor mai vechi pentru tot restul weekendului din Texas. Acceptăm faptul că trebuie să folosim un motor complet nou. Trebuie să performam din nou la nivelul nostru obișnuit și să arătăm un spirit de luptă pentru a încheia sezonul într-o notă pozitivă.” a concluzionat Binotto.

  Charles Leclerc este la primul sezon alături de gruparea italiană. Până acum, 2019 a fost un sezon magistral pentru pilotul monegasc, el obținând primele sale victorii din carieră, în Belgia și Italia.

  Marele Premiu al Braziliei va debuta vineri, atunci când sunt programate primele două secvențe de antrenamente libere.

  Sursa: Ferrari F1

  Photocredit: Hollandse Hoogte


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss