Latest Posts

Charles Leclerc susține că a învățat multe de la Sebastian Vettel

Vizualizări: 10105

Charles Leclerc a avut un debut de sezon foarte reușit, dată fiind situația nu tocmai fericită de la Ferrari. Monegascul a încheiat în zona punctelor în Bahrain.

Într-un interviu acordat pentru versiunea italiană a site-ului motorsport.com, Charles Leclerc a discutat despre numeroase subiecte, dar și despre relația cu Sebastian Vettel, fostul său coechipier de la Ferrari. Cei doi au concurat împreună pentru echipa de la Maranello în 2019 și 2020.

Deși l-a învins categoric pe Vettel în ambele sezoane, Charles Leclerc i-a acordat credit fostului său coechipier de la Ferrari. Mai mult, monegascul a susținut că experiența lui Sebastian Vettel a fost foarte utilă pentru a învăța și mai multe despre Formula 1.

“Am avut foarte multe de la Sebastian. Experiența sa și felul în care și-a folosit capacitățile analitice sunt doar două dintre atributele învățate în timpul colaborării noastre din 2019 și 2020.” a declarat Charles Leclerc în timpul interviul acordat pentru versiunea italiană a site-ului motorsport.com.

“Am realizat faptul că importanța detaliilor face o diferență majoră atunci suntem pe circuit. A fost foarte interesant să însușesc aceste lucruri. Dincolo de asta, Sebastian este o persoană extraordinară, căruia i-am apreciat din plin maniera sa directă de a spune lucrurilor pe nume.” a concluzionat pilotul monegasc al echipei Ferrari.

Charles Leclerc ocupă locul al șaselea în clasamentul piloților, cu opt puncte. Următoarea întâlnire cu pilotul monegasc și cu echipa Ferrari va avea loc în weekend, cu prilejul primului popas european, la Imola, în Italia.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Scuderia Ferrari
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss