More

  Latest Posts

  Charles Leclerc susține că a învățat multe de la Sebastian Vettel

  Charles Leclerc a avut un debut de sezon foarte reușit, dată fiind situația nu tocmai fericită de la Ferrari. Monegascul a încheiat în zona punctelor în Bahrain.

  Într-un interviu acordat pentru versiunea italiană a site-ului motorsport.com, Charles Leclerc a discutat despre numeroase subiecte, dar și despre relația cu Sebastian Vettel, fostul său coechipier de la Ferrari. Cei doi au concurat împreună pentru echipa de la Maranello în 2019 și 2020.

  Deși l-a învins categoric pe Vettel în ambele sezoane, Charles Leclerc i-a acordat credit fostului său coechipier de la Ferrari. Mai mult, monegascul a susținut că experiența lui Sebastian Vettel a fost foarte utilă pentru a învăța și mai multe despre Formula 1.

  “Am avut foarte multe de la Sebastian. Experiența sa și felul în care și-a folosit capacitățile analitice sunt doar două dintre atributele învățate în timpul colaborării noastre din 2019 și 2020.” a declarat Charles Leclerc în timpul interviul acordat pentru versiunea italiană a site-ului motorsport.com.

  “Am realizat faptul că importanța detaliilor face o diferență majoră atunci suntem pe circuit. A fost foarte interesant să însușesc aceste lucruri. Dincolo de asta, Sebastian este o persoană extraordinară, căruia i-am apreciat din plin maniera sa directă de a spune lucrurilor pe nume.” a concluzionat pilotul monegasc al echipei Ferrari.

  Charles Leclerc ocupă locul al șaselea în clasamentul piloților, cu opt puncte. Următoarea întâlnire cu pilotul monegasc și cu echipa Ferrari va avea loc în weekend, cu prilejul primului popas european, la Imola, în Italia.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Scuderia Ferrari


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss