More

  Latest Posts

  Charles Leclerc și-ar dori să participe la Le Mans alături de Ferrari

   

  La doar câteva zile distanță după anunțarea participării echipei Ferrari la categoria Le Mans Hypercar începând cu 2023, Charles Leclerc și-a exprimat interesul față de o eventuală participare în viitor în faimoasa cursa de 24 de ore din Franța alături de noul proiect al italienilor.

  Charles Leclerc a vorbit la prezentarea piloților echipei Ferrari despre posibilitatea de a participa în viitor la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Monegascul și-a reiterat interesul vis-a-vis de o ipotetică participa la cea mai faimoasă cursă din campionatul mondial de anduranță.

  “Iubesc Le Mans. Întotdeauna am fost fan al curselor de la Le Mans. Dacă va exista o oportunitate de a mă alătura proiectului, o voi face. Actualmente, toate gândurile mele se îndreaptă asupra participării mele în Formula 1. Dar dacă va exista o asemenea oportunitatea, de ce să nu încerc?” a declarat Leclerc cu prilejul evenimentului organizat de Ferrari.

  Fanii Formulei 1 nu sunt deloc străini cu prezența piloților din Marele Circ în cursa de 24 de ore de la Le Mans. În ultimii ani, Nico Hulkenberg și Fernando Alonso au adunat împreună trei victorii în celebra cursă franceză, în 2015, 2018 și 2019.

  Conform declarațiilor publice, proiectul echipei Ferrari de a reveni la categoria supremă a mondialului de anduranță nu a avut de-a face cu impunerea limitei de buget în Formula 1. Totodată, scuderia de la Maranello vizează și un program în viitor pentru o posibilă participare în IndyCar și la Indy 500.

  Ferrari are de-a lungul istoriei nouă victorii la general la Le Mans. Ultimul succes a venit în 1965. Echipa italiană s-a retras de la categoria regină a curselor de anduranță în 1973.

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Eurosport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss