GP24 Media

LATEST POSTS

Charles Leclerc și-ar dori să participe la Le Mans alături de Ferrari

Vizualizări: 13440

 

La doar câteva zile distanță după anunțarea participării echipei Ferrari la categoria Le Mans Hypercar începând cu 2023, Charles Leclerc și-a exprimat interesul față de o eventuală participare în viitor în faimoasa cursa de 24 de ore din Franța alături de noul proiect al italienilor.

Charles Leclerc a vorbit la prezentarea piloților echipei Ferrari despre posibilitatea de a participa în viitor la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Monegascul și-a reiterat interesul vis-a-vis de o ipotetică participa la cea mai faimoasă cursă din campionatul mondial de anduranță.

“Iubesc Le Mans. Întotdeauna am fost fan al curselor de la Le Mans. Dacă va exista o oportunitate de a mă alătura proiectului, o voi face. Actualmente, toate gândurile mele se îndreaptă asupra participării mele în Formula 1. Dar dacă va exista o asemenea oportunitatea, de ce să nu încerc?” a declarat Leclerc cu prilejul evenimentului organizat de Ferrari.

Fanii Formulei 1 nu sunt deloc străini cu prezența piloților din Marele Circ în cursa de 24 de ore de la Le Mans. În ultimii ani, Nico Hulkenberg și Fernando Alonso au adunat împreună trei victorii în celebra cursă franceză, în 2015, 2018 și 2019.

Conform declarațiilor publice, proiectul echipei Ferrari de a reveni la categoria supremă a mondialului de anduranță nu a avut de-a face cu impunerea limitei de buget în Formula 1. Totodată, scuderia de la Maranello vizează și un program în viitor pentru o posibilă participare în IndyCar și la Indy 500.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ferrari are de-a lungul istoriei nouă victorii la general la Le Mans. Ultimul succes a venit în 1965. Echipa italiană s-a retras de la categoria regină a curselor de anduranță în 1973.

Sursa: Autosport
Photocredit: Eurosport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES