Latest Posts

Charles Leclerc și-a lansat propriul brand de karturi

Vizualizări: 10575

 

În această după-amiază, Charles Leclerc, pilotul Scuderiei Ferrari, a luat cu asalt rețelele de socializare pentru a anunța lansarea unui brand de karturi.

“Mă bucur că pot să anunț lansarea propriului brand de karturi. Am început să concurez în lumea kartingului acum 18 ani, cu visul măreț de a ajunge cândva în Formula 1. Unele dintre cele mai frumoase momente le-am avut atunci concuram în karting. ” a declarat pilotul monegasc.

“E foarte plăcut să mă văd reîntors în lumea kartingului într-o postură total diferită și abia aștept să încep acest nou capitol de viața mea.” a conchis Leclerc.

În vârstă de doar 22 de ani, Charles Leclerc, are deja un palmares impresionant, cu titluri obținute în GP3 (2016) și Formula 2 (2017). El a făcut pasul spre Formula 1 în 2018, alături de Sauber și a făcut pasul la Ferrari pentru 2019, echipă alaturi de care a obținut și cele două victorii ale carierei sale de până acum.

Sursa: Autor GP, Paul Athes
Photocredit: Facebook - Charles Leclerc
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autor GP, Paul Athes

Latest Posts

Don't Miss