Charles Leclerc și-a lansat propriul brand de karturi

 

În această după-amiază, Charles Leclerc, pilotul Scuderiei Ferrari, a luat cu asalt rețelele de socializare pentru a anunța lansarea unui brand de karturi.

“Mă bucur că pot să anunț lansarea propriului brand de karturi. Am început să concurez în lumea kartingului acum 18 ani, cu visul măreț de a ajunge cândva în Formula 1. Unele dintre cele mai frumoase momente le-am avut atunci concuram în karting. ” a declarat pilotul monegasc.

“E foarte plăcut să mă văd reîntors în lumea kartingului într-o postură total diferită și abia aștept să încep acest nou capitol de viața mea.” a conchis Leclerc.

În vârstă de doar 22 de ani, Charles Leclerc, are deja un palmares impresionant, cu titluri obținute în GP3 (2016) și Formula 2 (2017). El a făcut pasul spre Formula 1 în 2018, alături de Sauber și a făcut pasul la Ferrari pentru 2019, echipă alaturi de care a obținut și cele două victorii ale carierei sale de până acum.

Sursa: Autor GP, Paul Athes
Photocredit: Facebook - Charles Leclerc

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports.

Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App youreceive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

Race Calendar & Standings