More

  Latest Posts

  Charles Leclerc prezice că Ferrari va câștiga un Grand Prix în curând.

  Charles Leclerc crede că victoriile în cursă vor începe să vină „în curând” pentru echipa Ferrari în îmbunătățire. Deși sfârșitul ambelor sesiuni Q3 a fost întrerupt, tânărul de 23 de ani s-a aflat pe Pole Position în ambelor curse stradale recente din Monaco și Azerbaidjan.

  Cu toate acestea, Charles Leclerc a terminat doar pe locul patru duminică în Azerbaidjan și nu a reușit să înceapă cursa de la Monaco – dar a spus că cel mai important obiectiv în prezent nu este obținerea unei victorii, ci învingerea echipei McLaren în lupta pentru locul trei în campionatul constructorilor.

  „Nu am vrut să risc multe”, a spus el după cursa de duminică de la Baku, „chiar dacă le-am luat destul în ultimele două ture. „Dar, așa cum am spus, nu trebuie să uităm că ne luptăm cu McLaren și că au fost multe puncte în joc aici”.

  Coechipierul lui Charles Leclerc, Carlos Sainz, a fost mai puțin filosofic după ce a terminat pe locul opt la Baku. „Trebuie să investigăm și să înțelegem de ce ritmul nostru în general nu a fost la fel de bun ca în calificare”, a spus spaniolul.

  Charles Leclerc

  „Am avut probleme cu aducerea anvelopelor la temperatură, am blocat foarte mult partea din față, fie că erau moi sau dure. Este ceva important pe care trebuie să-l îmbunătățim”. Cu toate acestea, Charles Leclerc insistă asupra faptului că progresul Ferrari în 2021 – în special în contextul ultra-necompetitiv al sezonului 2020 – este clar.

  „Îmi place să privesc lucrurile în ansamblu”, a spus el, „și în acest sens facem progrese. Nu putem fi descurajați atunci când avem o cursă mai dificilă decât alta”. Dacă te uiți la ritm, nu am fost foarte departe de Mercedes și Red Bull cu anvelopele dure în mijlocul cursei, deci există multe lucruri pozitive.

  „Acestea fiind spuse, nu putem fi fericiți cu acest al patrulea loc, pentru că suntem aici pentru a câștiga. Dar dăm totul și sunt sigur că victoriile vor veni în curând”, a spus Leclerc.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Ziggo Sport
  Photocredit: Getty Images

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Ziggo Sport

  Latest Posts

  Don't Miss