GP24 Media

LATEST POSTS

Charles Leclerc: Nu voi pleca de la Ferrari până când îmi voi atinge obiectivul.

Leclerc
Vizualizări: 9990

Charles Leclerc va respinge orice ofertă de a părăsi Ferrari până când își va atinge obiectivul de a câștiga un Campionat Mondial de Piloți alături de echipa italiană, a declarat pilotul monegasc publicației italiene il Giornale.

Leclerc se află acum în cel de-al treilea sezon al său cu echipa italiană, dar nu a câștigat un Grand Prix după sezonul său inițial din cauza lipsei de competitivitate a Scuderiei, la care pare să nu aibă viteza de a concura pentru locurile pe podium. Se pare că au făcut un pas înainte în 2021, Leclerc deschizând sezonul cu locul al șaselea și respectiv al patrulea, dar rămân un outsider pentru a câștiga victorii în cursă împotriva celor de la Red Bull și Mercedes.

Leclerc

Întrebat dacă va lua în considerare părăsirea Ferrari pentru dublul banilor pe care îi plătește în prezent Ferrari, Leclerc a răspuns: „Nu, deoarece Ferrari este special”. Banii sunt importanți, dar cred în proiectul lor și vreau să merg până la capăt cu echipa despre care visam în copilărie. „Vreau să încerc și când am ceva în minte vreau să-l realizez. Nu există oferte valabile: mă simt minunat aici și vreau să ating obiectivul pe care mi l-am propus și nu voi pleca până nu îl voi atinge”.

Întrebat ce poate spera Ferrari să obțină în acest sezon, Leclerc a recunoscut că ar trebui să se îmbunătățească semnificativ pentru a obține o victorie și, prin urmare, vizează locul trei în campionatul constructorilor. „Pentru a câștiga trebuie să facem un pas mare”, a spus Charles Leclerc.

„De asemenea, ne-am apropiat mult, dar există încă o mare diferență față de Mercedes și Red Bull. Și nu cred că vom avea potențialul de a câștiga. Pe unele circuite vom fi mai aproape, dar nu cred că vom fi suficient de aproape. Scopul deocamdată este să rămânem în fața lui McLaren”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Il Giornale
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES