More

  Latest Posts

  Charles Leclerc: Nu voi pleca de la Ferrari până când îmi voi atinge obiectivul.

  Charles Leclerc va respinge orice ofertă de a părăsi Ferrari până când își va atinge obiectivul de a câștiga un Campionat Mondial de Piloți alături de echipa italiană, a declarat pilotul monegasc publicației italiene il Giornale.

  Leclerc se află acum în cel de-al treilea sezon al său cu echipa italiană, dar nu a câștigat un Grand Prix după sezonul său inițial din cauza lipsei de competitivitate a Scuderiei, la care pare să nu aibă viteza de a concura pentru locurile pe podium. Se pare că au făcut un pas înainte în 2021, Leclerc deschizând sezonul cu locul al șaselea și respectiv al patrulea, dar rămân un outsider pentru a câștiga victorii în cursă împotriva celor de la Red Bull și Mercedes.

  Leclerc

  Întrebat dacă va lua în considerare părăsirea Ferrari pentru dublul banilor pe care îi plătește în prezent Ferrari, Leclerc a răspuns: „Nu, deoarece Ferrari este special”. Banii sunt importanți, dar cred în proiectul lor și vreau să merg până la capăt cu echipa despre care visam în copilărie. „Vreau să încerc și când am ceva în minte vreau să-l realizez. Nu există oferte valabile: mă simt minunat aici și vreau să ating obiectivul pe care mi l-am propus și nu voi pleca până nu îl voi atinge”.

  Întrebat ce poate spera Ferrari să obțină în acest sezon, Leclerc a recunoscut că ar trebui să se îmbunătățească semnificativ pentru a obține o victorie și, prin urmare, vizează locul trei în campionatul constructorilor. „Pentru a câștiga trebuie să facem un pas mare”, a spus Charles Leclerc.

  „De asemenea, ne-am apropiat mult, dar există încă o mare diferență față de Mercedes și Red Bull. Și nu cred că vom avea potențialul de a câștiga. Pe unele circuite vom fi mai aproape, dar nu cred că vom fi suficient de aproape. Scopul deocamdată este să rămânem în fața lui McLaren”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Il Giornale

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss