Latest Posts

Charles Leclerc impulsionat moral de cel mai “lin” test de până acum.

Vizualizări: 17872

Charles Leclerc a fost fericit să raporteze cele mai bune teste de până acum de la debutul său în Formula 1 în 2018 și speră ca acest lucru să fie de bun augur pentru noul sezon care începe weekendul viitor.

În cadrul testului de pre-sezon din această săptămână din Bahrain, Scuderia Ferrari a continuat să demonstreze ritmul și fiabilitatea pe care le-a demonstrat anterior în shakedown-ul din februarie de la Barcelona. Chiar și așa, Leclerc cu siguranță nu se lasă dus de val în acest stadiu incipient.

„Este cu siguranță una dintre cele mai ușoare pregătiri pe care le-am avut”, a declarat Charles Leclerc despre timpul petrecut până acum pe circuit cu noul F1-75. „Nu am avut probleme majore și, mai ales la un proiect atât de nou, te aștepți întotdeauna să găsești câteva bariere pe drum”.

Leclerc

Cea mai mare problemă cu care s-a confruntat Scuderia Ferrari și toate celelalte echipe din Formula 1 până acum a fost „porpoising”, un termen folosit pentru a descrie săriturile mașinilor de Formula 1 pe liniile drepte lungi din cauza reintroducerii forței de apăsare a efectului de sol. Dar Scuderia Ferrari nu a fost nici pe departe singura care s-a confruntat cu această problemă care, fără îndoială, a provocat dureri de cap și nopți nedormite pentru inginerii aerodinamici din Formula 1.

„Deocamdată, în afară de „porpoising”, care este încă o problemă în anumite condiții, a fost destul de lin și am reușit să continuăm să ne îmbunătățim”, a insistat Charles Leclerc. „Cu siguranță au fost șase zile de teste mai ușoare”. Dar, pe cât de bine a mers pentru Scuderia Ferrari, Charles Leclerc a recunoscut că încă nu are nicio idee despre cum se va descurca echipa în debutul sezonului de săptămâna viitoare.

„Deocamdată, sincer, nu am nicio idee unde ne aflăm”, a spus Charles Leclerc. „Red Bull Racing a avut un nou pachet aerodinamic în ultima zi de teste din Bahrain, Mercedes AMG F1 a avut o mașină complet nouă în comparație cu testul de la Barcelona și nu și-a arătat potențialul”. Dar, pe cât de bine a mers pentru Scuderia Ferrari, Charles Leclerc a recunoscut că încă nu are nicio idee despre cum se va descurca echipa în debutul sezonului de weekend-ul următor.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Leclerc

„De fapt, toată lumea pare să fie destul de apropiată la un moment dat”, a adăugat Charles Leclerc. „Este foarte, foarte dificil și de aceea cred că trebuie să rămânem cu adevărat precauți”. Un lucru pe care echipa îl poate judeca în mod izolat este fiabilitatea pachetului lor 2022, iar numai în privința acestui aspect, Scuderia Ferrari se poate simți cu siguranță pozitiv – după cum a explicat Carlos Sainz, coechipierul lui Charles Leclerc.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Corriere dello Sport
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Corriere dello Sport

Latest Posts

Don't Miss