More

  Latest Posts

  Charles Leclerc consideră că prezența lui Carlos Sainz în cadrul echipei Ferrari este benefică

  Charles Leclerc a discutat despre Carlos Sainz și prezența acestuia în cadrul echipei Ferrari. Pilotul monegasc consideră că prezența spaniolului este benefică pentru dezvoltarea monopostului echipei italiene.

  Recent adus la Ferrari, Carlos Sainz este văzut într-o lumină pozitivă de către Charles Leclerc, noul său coechipier. Într-un interviu acordat pentru versiunea italiană a site-ului motorsport.com, Charles Leclerc a discutat pe scurt și despre noul său coechipier.

  “Carlos a fost în ultimii ani la câteva echipe foarte puternice. E mereu interesant să aflii cum funcționează rivalii. Am fost impresionat din prima de felul lui de a fi. Carlos este la primul său sezon alături de Ferrari.” a declarat Leclerc în timpul interviului pentru motorsport.com.

  “Am rămas plăcut impresionat de dorința sa de a pune osul la treabă. Spiritul său energic este foarte contagios și foarte benefic pentru întreaga echipă. Cred că pentru o echipă este întotdeauna pozitiv să ai doi piloți care dau totul pentru victorie și pentru a dezvolta echipa.” a concluzionat pilotul monegasc.

  Carlos Sainz a avut un debut de sezon foarte bun pentru echipa italiană. Deși a avut un start de cursă dificil în Bahrain, spaniolul a intrat în zona punctelor și a încheiat pe locul al optulea. Astfel, Ferrari ocupă locul al patrulea în clasamentul constructorilor grație celor zece puncte aduse de Sainz și Leclerc în prima etapă al noului sezon.

  Următoarea întâlnire cu Carlos Sainz și restul echipei Ferrari va avea loc săptămâna viitoare, între 16-18 aprilie, cu prilejul primului popas european din calendarul Formulei 1, la Imola, în Italia.

  Mai multe știri din Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: Racing News 365


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss