GP24 Media

LATEST POSTS

Chad Reed va concura in Monster Energy Cup

Vizualizări: 10476

Chad va concura in Monster Energy Cup alaturi de JGR Yoshimura Suzuki. Australianul a participat in ultima etapa din AMA Motocross alaturi de niponi, clasandu-se la final pe locul 8.

Dupa finala din Ironman, care a fost si prima runda pentru Reed in campionatul american de motocross din 2015 incoace, a testat timp de cateva saptamani modelul RM-Z450 cu care va concura in MEC, pe 13 octombrie.

Vom vedea oare acest duo si in noul sezon al mondialului de Supercross? Doar timpul ne va raspunde.

Foto – motocross.transworld.net

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES