More

  Latest Posts

  CEO-ul Ferrari Camillieri se retrage după ce s-a infectat cu Covid-19

  CEO-ul Ferrari, Louis Camillieri a renunțat la poziția sa din cadrul Scuderiei – a anunțat echipa într-o declarație șocantă. Camillieri a enumerat câteva motive personale, care stau la baza deciziei, dar principalul, este că a petrecut timp în spital din cauza infecției cu noul coronavirus.

  Camillieri a preluat atribuțiile în echipă, în 2018, după moartea lui Sergio Marchionne și a condus constructorul italian, într-o perioadă prosperă, în ceea ce privește bussiness-ul cu autoturisme, în același timp a susținut și partea din companie care se ocupă cu F1.

  Se crede că a petrecut câteva săptămâni în spital, luptandu-se cu virusul. Deși nu contractase o formă care să îi pună viața în pericol, a fost destul de serios. Într-o notă mai pozitivă, se știe că recuperarea sa merge bine. Cu toate acestea, înaintea Marelui Premiu din Abu Dhabi, a anunțat că se retrage imediat din postul său, din motive personale.

  „Ferrari face parte din viața mea de mult timp și a fost un adevărat privilegiu să servesc drept Director Executiv”, a declarat Camillieri. „Admirația mea pentru bărbații și femeile din echipa de la Maranello și pentru pasiunea și dedicarea lor, nu are limite. Sunt mândru de toate realizările companiei, începând cu 2018 și știu că cei mai buni ani vor urma de acum înainte.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss