Latest Posts

CEO-ul Ferrari Camillieri se retrage după ce s-a infectat cu Covid-19

Vizualizări: 17387

CEO-ul Ferrari, Louis Camillieri a renunțat la poziția sa din cadrul Scuderiei – a anunțat echipa într-o declarație șocantă. Camillieri a enumerat câteva motive personale, care stau la baza deciziei, dar principalul, este că a petrecut timp în spital din cauza infecției cu noul coronavirus.

Camillieri a preluat atribuțiile în echipă, în 2018, după moartea lui Sergio Marchionne și a condus constructorul italian, într-o perioadă prosperă, în ceea ce privește bussiness-ul cu autoturisme, în același timp a susținut și partea din companie care se ocupă cu F1.

Se crede că a petrecut câteva săptămâni în spital, luptandu-se cu virusul. Deși nu contractase o formă care să îi pună viața în pericol, a fost destul de serios. Într-o notă mai pozitivă, se știe că recuperarea sa merge bine. Cu toate acestea, înaintea Marelui Premiu din Abu Dhabi, a anunțat că se retrage imediat din postul său, din motive personale.

„Ferrari face parte din viața mea de mult timp și a fost un adevărat privilegiu să servesc drept Director Executiv”, a declarat Camillieri. „Admirația mea pentru bărbații și femeile din echipa de la Maranello și pentru pasiunea și dedicarea lor, nu are limite. Sunt mândru de toate realizările companiei, începând cu 2018 și știu că cei mai buni ani vor urma de acum înainte.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss