More

  Latest Posts

  CEO-ul Alpine Laurent Rossi prezintă planurile echipei: „Este un proiect de 100 de curse”

  Alpine a obținut prima victorie în Formula 1 prin Esteban Ocon în Ungaria la începutul acestui an, dar nu a tulburat locurile de pe podium nicăieri altundeva. CEO-ul Laurent Rossi vrea ca acest lucru să se schimbe până în 2024, după ce a pus în aplicare un proiect de 100 de curse…

  Grupul Renault și-a redenumit operațiunea F1 ca Alpine pentru acest sezon, revizuind livery-ul și contractându-l pe Fernando Alonso pentru a treia etapă la Enstone, conducând alături de Esteban Ocon.

  În prezent, Alpine se află pe locul cinci în campionatul constructorilor, la mai mult de 100 de puncte distanță de Ferrari, dar la 19 distanță de cei mai apropiați rivali AlphaTauri. Cu toate acestea, în afară de victoria lui Ocon, aceștia au obținut doar un alt top cinci (al patrulea al lui Alonso, de asemenea, în Ungaria).

  Nu există panică, totuși, deoarece Rossi are sprijinul consiliului de administrație – inclusiv al CEO-ului Renault Luca de Meo – că Alpine este aici deoarece vor să creeze un nou capitol lung în F1.

  Alpine

  “Avem un proiect pe termen lung, obiectivul este să atingem un nivel de competitivitate care să ne plaseze pe podium de câte ori este posibil până în 2024”, a declarat Rossi pentru F1.com. „De astăzi, pe locul cinci, puteți găsi cu ușurință o foaie de parcurs. Va fi în fiecare an ceva mai bun. Este un proiect de 100 de curse, patru ani, patru sezoane.

  „Fiecare cursă trebuie să progresăm. Pot fi progrese pe care le vedeți pe pistă sau progrese pe care nu le vedeți. Ideea este să nu ne oprim niciodată – și să putem vedea că mergem în direcția corectă. Anul viitor, va fi un an de aruncare a monedelor.

  „Tot ce ne dorim este să ne asigurăm că avem un nivel satisfăcător de performanță atunci când începem, ceea ce nu ne îndepărtează prea mult de vârf, iar apoi, de acolo, putem continua ascensiunea către vârf.”

  Alpine

  De Meo a reiterat viziunea pe termen lung a Alpine în F1, deoarece o folosesc pentru a-și promova mașina sport electrică, care la rândul său va finanța activitățile de curse.

  „Suntem aici pentru a rămâne, suntem aici pentru a ne îmbunătăți în fiecare an”, a spus el. „Suntem aici cu o ambiție. Alpine face parte din unul dintre cei mai mari producători din lume. Povestea este că Alpine va avea un angajament pe termen lung.”

  El a adăugat: „Ne propunem să transformăm Alpine în arena sportivă a mașinilor electrice. Dezvoltăm produsul. Ideea este de a construi în jurul activităților de curse o afacere care să dea viață activității de curse, astfel încât afacerea să finanțeze operațiunea. Va fi un sistem care se închide singur. Performanța noastră aici în F1 va da substanță întregii povești.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss