More

  Latest Posts

  Celor de la Renault le va fi foarte dor de Ricciardo, declară Budkowski

  S-ar putea spune că este păcat că Daniel Ricciardo pleacă de la Renault, chiar acum, când parteneriatul lor a început să dea roade. Australianul va fi coechipierul lui Lando Norris, în 2021, la McLaren. Directorul executiv Renault, Marcin Budkowski, spune că plecarea lui Ricci, va reprezenta o pierdere masivă pentru echipă.

  2020 a fost un an destul de bun pentru Renault și Ricciardo, după ce au reușit să urce pe podium de două ori – la fel ca în 2018, cu Red Bull. Australianul este într-o luptă strânsă cu Sergio Perez și Charles Leclerc, pentru locul 4, în clasamentul piloților. Doar patru puncte îi separă pe cei trei.

  bud ric

  După ce a obținut 96 din cele 136 de puncte, ale echipei Renault, din acest sezon (71%), Budkowski spune că le va fi dor de Ricciardo, atât pe pistă, cât și în afara ei:

  „E în cea mai bună formă. Conduce excepțional și asta se vede în rezultatele echipei, dar și în cele personale, deci clar ne va fi foarte dor de el. Dar ne va lipsi și caracterul său. Este un om atât de vesel și este o adevărată plăcere să lucrezi cu el. Daniel intră într-o cameră și atmosfera devine instant, pozitivă. Zâmbetul și entuziasmul lui, sunt contagioase.”

  Ricciardo a semnat cu McLaren, pentru 2021, în pauza de la începutul anului, impusă de pandemie, iar de atunci, după acest sezon incredibil cu Renault, simte că plecarea sa, lasă un gust dulce-amar.

  Budkowski

  „Cred că monopostul este mult mai bun decât anul trecut”, a spus Budkowski. „Am corectat unele dintre slăbiciunile noastre majore. Am făcut un progres uriaș, am adus îmbunătățiri, iar asta ne-a propulsat în clasament.”

  „Dar am și înțeles mai bine monopostul. Nu aș zice că am făcut o mare descoperire, dar am învățat progresiv și am înțeles ce trebuie să facem. Când pui toate lucrurile astea la un loc, ajungi să execuți mai bine.”

  „Suntem într-o competiție foarte strânsă, iar diferențele sunt atât de mici, în mijlocul plutonului, așadar trebuie să pui mâna pe fiecare oportunitate, când ajungi în vârf – cum ar fi să iei câte un podium, așa cum am făcut și noi.”

  Sursa: formula1.com

  Photocredit: formula1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss