GP24 Media

LATEST POSTS

Celor de la Renault le va fi foarte dor de Ricciardo, declară Budkowski

Vizualizări: 9936

S-ar putea spune că este păcat că Daniel Ricciardo pleacă de la Renault, chiar acum, când parteneriatul lor a început să dea roade. Australianul va fi coechipierul lui Lando Norris, în 2021, la McLaren. Directorul executiv Renault, Marcin Budkowski, spune că plecarea lui Ricci, va reprezenta o pierdere masivă pentru echipă.

2020 a fost un an destul de bun pentru Renault și Ricciardo, după ce au reușit să urce pe podium de două ori – la fel ca în 2018, cu Red Bull. Australianul este într-o luptă strânsă cu Sergio Perez și Charles Leclerc, pentru locul 4, în clasamentul piloților. Doar patru puncte îi separă pe cei trei.

Celor de la Renault le va fi foarte dor de Ricciardo, declară Budkowski

După ce a obținut 96 din cele 136 de puncte, ale echipei Renault, din acest sezon (71%), Budkowski spune că le va fi dor de Ricciardo, atât pe pistă, cât și în afara ei:

„E în cea mai bună formă. Conduce excepțional și asta se vede în rezultatele echipei, dar și în cele personale, deci clar ne va fi foarte dor de el. Dar ne va lipsi și caracterul său. Este un om atât de vesel și este o adevărată plăcere să lucrezi cu el. Daniel intră într-o cameră și atmosfera devine instant, pozitivă. Zâmbetul și entuziasmul lui, sunt contagioase.”

Ricciardo a semnat cu McLaren, pentru 2021, în pauza de la începutul anului, impusă de pandemie, iar de atunci, după acest sezon incredibil cu Renault, simte că plecarea sa, lasă un gust dulce-amar.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Celor de la Renault le va fi foarte dor de Ricciardo, declară Budkowski

„Cred că monopostul este mult mai bun decât anul trecut”, a spus Budkowski. „Am corectat unele dintre slăbiciunile noastre majore. Am făcut un progres uriaș, am adus îmbunătățiri, iar asta ne-a propulsat în clasament.”

„Dar am și înțeles mai bine monopostul. Nu aș zice că am făcut o mare descoperire, dar am învățat progresiv și am înțeles ce trebuie să facem. Când pui toate lucrurile astea la un loc, ajungi să execuți mai bine.”

„Suntem într-o competiție foarte strânsă, iar diferențele sunt atât de mici, în mijlocul plutonului, așadar trebuie să pui mâna pe fiecare oportunitate, când ajungi în vârf – cum ar fi să iei câte un podium, așa cum am făcut și noi.”

Sursa: formula1.com
Photocredit: formula1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES