More

  Latest Posts

  Cei de la Renault sunt pregătiți să lase divergențele în urmă și să ajute echipa Red Bull

  Cei de la Renault afirmă că, sunt pregătiți să lase divergențele în urmă și să ajute echipa Red Bull, ca furnizor de motoare. Red Bull a primit pachetul motor de la formația franceză, timp de 12 ani, însă parteneriatul lor s-a sfârșit în 2018, pe cale mai puțin amiabilă, deși au câștigat împreună 4 titluri. Ca urmare, Red Bull s-a alăturat celor de la Alpha Tauri, luând motoare Honda.

  Producătorul japonez, a anunțat săptămâna aceasta că se va retrage din F1 la finalul anului 2021, datorită schimbărilor pe care doresc să le impună pentru a proteja mediul, lăsând cele 2 echipe fără motor.

  După regulile FIA, dacă Red Bull nu poate convinge un furnizor extern, producătorul din Formula 1 cu cei mai putini clienți, este obligat să ofere pachetul motor- adică Renault.

  Deși este mai mult de 1 an până ce Honda va pleca, directorul echipei Renault a declarat că nu se împotrivește unei reuniuni cu Red Bull: „Fiind toți în același sport, suntem la curent cu regulile, și dorim să le respectăm.”

  „Problema e ceva mai complexă totuși, deoarece trebuie să ni se ceară oficial ajutorul și de asemenea, trebuie să ținem cont de anumite circumstanțe, cum ar fi timpul. În F1 se pot schimba multe în jumătate de an, dar noi ne conformăm oricărei cereri.”

  „Nu m-ar deranja un nou parteneriat cu Horner, dar am impresia că echipa are deja un plan de rezervă. Helmut și Christian găsesc soluții rapid, deci probabil că noi nu suntem planul A de pe lista.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss