Latest Posts

Cei de la Renault sunt pregătiți să lase divergențele în urmă și să ajute echipa Red Bull

Vizualizări: 10000

Cei de la Renault afirmă că, sunt pregătiți să lase divergențele în urmă și să ajute echipa Red Bull, ca furnizor de motoare. Red Bull a primit pachetul motor de la formația franceză, timp de 12 ani, însă parteneriatul lor s-a sfârșit în 2018, pe cale mai puțin amiabilă, deși au câștigat împreună 4 titluri. Ca urmare, Red Bull s-a alăturat celor de la Alpha Tauri, luând motoare Honda.

Producătorul japonez, a anunțat săptămâna aceasta că se va retrage din F1 la finalul anului 2021, datorită schimbărilor pe care doresc să le impună pentru a proteja mediul, lăsând cele 2 echipe fără motor.

După regulile FIA, dacă Red Bull nu poate convinge un furnizor extern, producătorul din Formula 1 cu cei mai putini clienți, este obligat să ofere pachetul motor- adică Renault.

Deși este mai mult de 1 an până ce Honda va pleca, directorul echipei Renault a declarat că nu se împotrivește unei reuniuni cu Red Bull: „Fiind toți în același sport, suntem la curent cu regulile, și dorim să le respectăm.”

„Problema e ceva mai complexă totuși, deoarece trebuie să ni se ceară oficial ajutorul și de asemenea, trebuie să ținem cont de anumite circumstanțe, cum ar fi timpul. În F1 se pot schimba multe în jumătate de an, dar noi ne conformăm oricărei cereri.”

„Nu m-ar deranja un nou parteneriat cu Horner, dar am impresia că echipa are deja un plan de rezervă. Helmut și Christian găsesc soluții rapid, deci probabil că noi nu suntem planul A de pe lista.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss