More

  Latest Posts

  Cei de la Red Bull spun că pot să îl împrumute pe Albon altor echipe

  Cei de la Red Bull sunt dornici să îl împrumute pe Albon altor echipe, în 2021, dacă unul dintre piloții lor nu poate concura. Tailandezul și-a pierdut locul pe grilă, dar va rămâne în echipă ca pilot de rezervă.

  Având în vedere că 3 piloți (Sergio Perez, Lewis Hamilton și Lance Stroll), au absentat de la curse în 2020 din cauza coronavirusului, există o șansă mare să avem parte de astfel de incidente și anul viitor.

  Asta înseamnă că Red Bull va căuta o șansă să îl aducă pe Albon pe grilă, chiar și provizoriu cu o altă echipă. Așadar, Marko a declarat: „L-am asigurat pe Alex că îl vom folosi în continuu pentru teste. În cele din urmă, avem de testat pneurile pentru 2022 și sunt sesiuni speciale pentru asta.”

  „Va lucra mult în simulator și va lua parte și la curse, ca pilot de rezervă. Șansele să îl vedem pe grilă sunt destul de mari. În plus, suntem pregătiți să îl împrumutăm și altor echipe la nevoie. Astfel își va adăuga tururi în palmares. Deci acesta nu este sfârșitul.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss