GP24 Media

LATEST POSTS

Cei de la Red Bull spun că pot să îl împrumute pe Albon altor echipe

Vizualizări: 9915

Cei de la Red Bull sunt dornici să îl împrumute pe Albon altor echipe, în 2021, dacă unul dintre piloții lor nu poate concura. Tailandezul și-a pierdut locul pe grilă, dar va rămâne în echipă ca pilot de rezervă.

Având în vedere că 3 piloți (Sergio Perez, Lewis Hamilton și Lance Stroll), au absentat de la curse în 2020 din cauza coronavirusului, există o șansă mare să avem parte de astfel de incidente și anul viitor.

Asta înseamnă că Red Bull va căuta o șansă să îl aducă pe Albon pe grilă, chiar și provizoriu cu o altă echipă. Așadar, Marko a declarat: „L-am asigurat pe Alex că îl vom folosi în continuu pentru teste. În cele din urmă, avem de testat pneurile pentru 2022 și sunt sesiuni speciale pentru asta.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Va lucra mult în simulator și va lua parte și la curse, ca pilot de rezervă. Șansele să îl vedem pe grilă sunt destul de mari. În plus, suntem pregătiți să îl împrumutăm și altor echipe la nevoie. Astfel își va adăuga tururi în palmares. Deci acesta nu este sfârșitul.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES