Latest Posts

Cei de la Red Bull spun că pot să îl împrumute pe Albon altor echipe

Vizualizări: 10512

Cei de la Red Bull sunt dornici să îl împrumute pe Albon altor echipe, în 2021, dacă unul dintre piloții lor nu poate concura. Tailandezul și-a pierdut locul pe grilă, dar va rămâne în echipă ca pilot de rezervă.

Având în vedere că 3 piloți (Sergio Perez, Lewis Hamilton și Lance Stroll), au absentat de la curse în 2020 din cauza coronavirusului, există o șansă mare să avem parte de astfel de incidente și anul viitor.

Asta înseamnă că Red Bull va căuta o șansă să îl aducă pe Albon pe grilă, chiar și provizoriu cu o altă echipă. Așadar, Marko a declarat: „L-am asigurat pe Alex că îl vom folosi în continuu pentru teste. În cele din urmă, avem de testat pneurile pentru 2022 și sunt sesiuni speciale pentru asta.”

„Va lucra mult în simulator și va lua parte și la curse, ca pilot de rezervă. Șansele să îl vedem pe grilă sunt destul de mari. În plus, suntem pregătiți să îl împrumutăm și altor echipe la nevoie. Astfel își va adăuga tururi în palmares. Deci acesta nu este sfârșitul.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss