Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Cei de la Pirelli sunt siguri că noile pneuri rezistă mai bine la forțe mari

  Mario Isola (director Pirelli) declară că noile gume, pentru 2021, suportă mai bine forțele mari, care apar pe circuitele foarte rapide. Pentru producătorul de pneuri, a reprezentat o prioritate, prevenirea incidentelor asemănătoare celor din Grand Prix-ul Marii Britanii.

  „Acela a fost în mod cert țelul. Nu vrem să avem probleme cu pneurile, nicăieri. Silverstone este o referință bună, cred, deoarece este unul dintre cele mai dure circuite. Este dificil să cuantifici, pentru că avem diferite teste cu departamentele noastre, pentru a aprecia nivelul de integritate. E dificil să spun un număr.

  Am văzut câteva statistici și pot spune că este un progres clar. Este vizibil. Nu vorbim despre 5%, sau ceva de genul, acesta este probabil un procent scăzut. Este un progres clar. Avem câteva teste care pun presiune asupra gumelor ore întregi și acolo poți observa diferența uriașă.

  Este important să înțelegem cum putem transpune testele noastre, pe ceea ce se întâmplă pe circuit. Încercăm să dezvoltăm un test care imită condițiile de pe pistă, acesta este țelul final al oricărui producător.

  Dar nu este atât de ușor pe cât pare, deoarece sunt multe detalii de luat în considerare (dinamica în curbe, viteza, presiunea, condițiile meteo, prezența unui Safety Car etc.). Încercăm să reproducem condițiile din exterior, în interior. Dar este o activitate care ia timp, este complexă”, a spus Isola.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss