GP24 Media

LATEST POSTS

Cei de la Pirelli sunt siguri că noile pneuri rezistă mai bine la forțe mari

Vizualizări: 9858

Mario Isola (director Pirelli) declară că noile gume, pentru 2021, suportă mai bine forțele mari, care apar pe circuitele foarte rapide. Pentru producătorul de pneuri, a reprezentat o prioritate, prevenirea incidentelor asemănătoare celor din Grand Prix-ul Marii Britanii.

„Acela a fost în mod cert țelul. Nu vrem să avem probleme cu pneurile, nicăieri. Silverstone este o referință bună, cred, deoarece este unul dintre cele mai dure circuite. Este dificil să cuantifici, pentru că avem diferite teste cu departamentele noastre, pentru a aprecia nivelul de integritate. E dificil să spun un număr.

Am văzut câteva statistici și pot spune că este un progres clar. Este vizibil. Nu vorbim despre 5%, sau ceva de genul, acesta este probabil un procent scăzut. Este un progres clar. Avem câteva teste care pun presiune asupra gumelor ore întregi și acolo poți observa diferența uriașă.

Este important să înțelegem cum putem transpune testele noastre, pe ceea ce se întâmplă pe circuit. Încercăm să dezvoltăm un test care imită condițiile de pe pistă, acesta este țelul final al oricărui producător.

Dar nu este atât de ușor pe cât pare, deoarece sunt multe detalii de luat în considerare (dinamica în curbe, viteza, presiunea, condițiile meteo, prezența unui Safety Car etc.). Încercăm să reproducem condițiile din exterior, în interior. Dar este o activitate care ia timp, este complexă”, a spus Isola.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES