Latest Posts

Cei de la Mercedes îi oferă lui Grosjean un test privat în unul dintre monoposturile lor

Vizualizări: 23867

Cei de la Mercedes sunt pregătiți să îi ofere lui Romain Grosjean un test privat cu unul dintre monoposturile lor, în cazul în care acesta nu va putea participa în ultima etapă din acest sezon, de la Abu Dhabi. Pilotul Haas, nu se află pe grilă în această săptămână, în urma accidentului grav suferit în Marele Premiu al Bahrain-ului, de weekend-ul trecut.

Rănile francezului, s-ar putea să îl împiedice să participe la Abu Dhabi GP, iar aceea ar fi ultima sa cursă împreună cu Haas, înainte să plece din Formula 1, deoarece echipa a adoptat o nouă distribuție pentru 2021 (Mick Schumacher și Nikita Mazepin). Grosjean a declarat că dacă nu va reuși să concureze în ultima etapă, se va ruga de una dintre echipe, să-l lase să aibă un test privat, la începutul anului viitor.

„Ar fi frumos să pot concura în Abu Dhabi”, a spus francezul. „Dar dacă nu pot, voi suna fiecare echipă din Formula 1, în parte să văd cine ar fi dispus să-mi ofere un test privat în ianuarie 2021, ca să pot urca din nou în monopost și să mai fac 10-15 tururi pentru mine.”

Directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, confirmă faptul că ei ar fi dispuși să îi ofere această oportunitate lui Romain: „Dacă ne este permis să facem asta și nimeni din cercul în care se află, sau din echipele cu care a concurat, nu dorește să îi ofere o astfel de oportunitate, noi am vrea să o facem.”

Grosjean a mai concurat cu un monopost al cărei unitate de putere a fost furnizată de Mercedes, în 2015, pe când se afla la Lotus. În acel an, a reușit să obțină cel mai recent podium al său, în Marele Premiu al Belgiei.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss