More

  Latest Posts

  Cei de la Mercedes îi oferă lui Grosjean un test privat în unul dintre monoposturile lor

  Cei de la Mercedes sunt pregătiți să îi ofere lui Romain Grosjean un test privat cu unul dintre monoposturile lor, în cazul în care acesta nu va putea participa în ultima etapă din acest sezon, de la Abu Dhabi. Pilotul Haas, nu se află pe grilă în această săptămână, în urma accidentului grav suferit în Marele Premiu al Bahrain-ului, de weekend-ul trecut.

  Rănile francezului, s-ar putea să îl împiedice să participe la Abu Dhabi GP, iar aceea ar fi ultima sa cursă împreună cu Haas, înainte să plece din Formula 1, deoarece echipa a adoptat o nouă distribuție pentru 2021 (Mick Schumacher și Nikita Mazepin). Grosjean a declarat că dacă nu va reuși să concureze în ultima etapă, se va ruga de una dintre echipe, să-l lase să aibă un test privat, la începutul anului viitor.

  „Ar fi frumos să pot concura în Abu Dhabi”, a spus francezul. „Dar dacă nu pot, voi suna fiecare echipă din Formula 1, în parte să văd cine ar fi dispus să-mi ofere un test privat în ianuarie 2021, ca să pot urca din nou în monopost și să mai fac 10-15 tururi pentru mine.”

  Directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, confirmă faptul că ei ar fi dispuși să îi ofere această oportunitate lui Romain: „Dacă ne este permis să facem asta și nimeni din cercul în care se află, sau din echipele cu care a concurat, nu dorește să îi ofere o astfel de oportunitate, noi am vrea să o facem.”

  Grosjean a mai concurat cu un monopost al cărei unitate de putere a fost furnizată de Mercedes, în 2015, pe când se afla la Lotus. În acel an, a reușit să obțină cel mai recent podium al său, în Marele Premiu al Belgiei.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss