GP24 Media

LATEST POSTS

Cei de la Mercedes au fost mai lenți în Abu Dhabi, în mod intenționat

Vizualizări: 10497

Echipa Mercedes a fost cu „jumătate de secundă mai lentă decât în mod normal”, în ultima etapă din 2020, de la Abu Dhabi. Asta a declarat o sursă din cadrul grupului Red Bull-Honda, deși Christian Horner, a spus că performanța lui Max Verstappen a arătat că se apropie mai mult de cei care au dominat ultimele 7 campanii.

Corespondentul f1-insider.com, Ralf Bach afirmă că motorul Mercedes a avut 50 de cai putere în minus în Abu Dhabi, iar campionii puneau asta pe seama unor îngrijorări, cu privire la fiabilitate.

„La Red Bull se consideră că Mercedes nu a sacrificat CP, ci așa au dorit să își joace cărțile. Datele de pe GPS, atât pentru Red Bull, cât și pentru Honda, o demonstrează.”

În același timp, Mercedes testa podeaua pentru 2021 în Abu Dhabi (reduce din aderență), iar Lewis a declarat că a pierdut 4 kg din cauza infecției cu Covid. „Toate astea, au făcut ca Mercedes să fie cu jumătate de secundă pe tur, mai lent decât normal”, a spus sursa de la RB.

„Au vrut să ne facă să ne simțim încrezători, ca mai apoi să ne spulbere siguranța la primele teste ca să își aducă toți oponenții, într-o stare de șoc. Asta fac în fiecare an, de fapt”, a concluzionat sursa.

Chiar și Helmut Marko consideră că cei de la Mercedes s-au sabotat singuri, în ultima etapă din 2020: „Știu că și-au făcut-o singuri. Le-am explicat-o și celor din echipă. Așadar, nu vom îngheța dezvoltarea, pentru că trebuie să îi ajungem din urmă.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES