More

  Latest Posts

  Cei de la Mercedes au fost mai lenți în Abu Dhabi, în mod intenționat

  Echipa Mercedes a fost cu „jumătate de secundă mai lentă decât în mod normal”, în ultima etapă din 2020, de la Abu Dhabi. Asta a declarat o sursă din cadrul grupului Red Bull-Honda, deși Christian Horner, a spus că performanța lui Max Verstappen a arătat că se apropie mai mult de cei care au dominat ultimele 7 campanii.

  Corespondentul f1-insider.com, Ralf Bach afirmă că motorul Mercedes a avut 50 de cai putere în minus în Abu Dhabi, iar campionii puneau asta pe seama unor îngrijorări, cu privire la fiabilitate.

  „La Red Bull se consideră că Mercedes nu a sacrificat CP, ci așa au dorit să își joace cărțile. Datele de pe GPS, atât pentru Red Bull, cât și pentru Honda, o demonstrează.”

  În același timp, Mercedes testa podeaua pentru 2021 în Abu Dhabi (reduce din aderență), iar Lewis a declarat că a pierdut 4 kg din cauza infecției cu Covid. „Toate astea, au făcut ca Mercedes să fie cu jumătate de secundă pe tur, mai lent decât normal”, a spus sursa de la RB.

  „Au vrut să ne facă să ne simțim încrezători, ca mai apoi să ne spulbere siguranța la primele teste ca să își aducă toți oponenții, într-o stare de șoc. Asta fac în fiecare an, de fapt”, a concluzionat sursa.

  Chiar și Helmut Marko consideră că cei de la Mercedes s-au sabotat singuri, în ultima etapă din 2020: „Știu că și-au făcut-o singuri. Le-am explicat-o și celor din echipă. Așadar, nu vom îngheța dezvoltarea, pentru că trebuie să îi ajungem din urmă.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss