More

  Latest Posts

  Cei de la Haas sunt pregătiți pentru un sezon dificil în 2021

  Directorul formației americane Haas, Guenther Steiner, crede că echipa va avea încă un sezon dificil în 2021, dar simte că asta va lăsa loc pentru progres. În 2020 au încheiat campionatul pe locul 9, după ce speranțele lor au fost spulberate o dată cu cele ale Scuderiei Ferrari, care le distribuie motoarele.

  Noile reguli din F1, impuse în urma pandemiei, spun că echipele trebuie să ducă monopostul actual în 2021, așadar Steiner simte că nu se va putea face un progres dramatic în timpul iernii.

  Cu toate acestea, există mici speranțe – Ferrari produce un nou motor care le-ar putea oferi șansa să avanseze puțin pe grilă.

  „Stiu că va fi o altă campanie dificilă”, a declarat Steiner. „Acum așteptăm să vedem cât de dificilă, pentru că nu știm încă. Dar sunt mulți factori pe care nu îi pot influența și sper că acei factori se vor îmbunătăți – cred că știe toată lumea despre ce vorbesc aici.”

  „În mod cert, trebuie să lucrăm și la ceea ce ține de noi. Vom încerca să facem tot ce se poate în puținul timp pe care îl avem. Asta este tot ce pot realiza acum și sper sincer că și altcineva își va face treaba bine.”

  Pentru a încerca să mențină costurile mici, Haas nu a adus prea multe upgrade-uri pe monopost în 2020, așadar competitivitatea lor a scăzut. Însă au în vizor mai multe îmbunătățiri pentru anul viitor, care le vor permite să forțeze puțin limitele.

  „Muncim din greu”, a spus Steiner. „E dificil să ne pronunțăm deocamdată, deoarece am început dezvoltarea de curând. Nu e că și cum alții ar putea să dezvolte mai mult, dar noi am rămas în urmă pentru că a trebuit să gestionăm bugetul și resursele, iar la partea asta ne-am descurcat bine.”

  „Anul viitor clar va fi dificil, deoarece nu aducem upgrade-uri pe un monopost foarte competitiv. În realitate, o să aflăm cam pe unde ne situăm, în Barcelona la teste, și apoi în Australia, la prima rundă de calificări.”

  „Încercăm să dăm tot ce avem, dar nu vreau să promit nimic, deoarece nu cred că ne vom descurca fantastic. Dar ca deobicei, încerci să faci tot ce poți și speri că poți compensa ceea ce ai pierdut înainte”, a conchis directorul Haas.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss