Latest Posts

Cei de la Haas sunt pregătiți pentru un sezon dificil în 2021

Vizualizări: 14166

Directorul formației americane Haas, Guenther Steiner, crede că echipa va avea încă un sezon dificil în 2021, dar simte că asta va lăsa loc pentru progres. În 2020 au încheiat campionatul pe locul 9, după ce speranțele lor au fost spulberate o dată cu cele ale Scuderiei Ferrari, care le distribuie motoarele.

Noile reguli din F1, impuse în urma pandemiei, spun că echipele trebuie să ducă monopostul actual în 2021, așadar Steiner simte că nu se va putea face un progres dramatic în timpul iernii.

Cu toate acestea, există mici speranțe – Ferrari produce un nou motor care le-ar putea oferi șansa să avanseze puțin pe grilă.

„Stiu că va fi o altă campanie dificilă”, a declarat Steiner. „Acum așteptăm să vedem cât de dificilă, pentru că nu știm încă. Dar sunt mulți factori pe care nu îi pot influența și sper că acei factori se vor îmbunătăți – cred că știe toată lumea despre ce vorbesc aici.”

„În mod cert, trebuie să lucrăm și la ceea ce ține de noi. Vom încerca să facem tot ce se poate în puținul timp pe care îl avem. Asta este tot ce pot realiza acum și sper sincer că și altcineva își va face treaba bine.”

Pentru a încerca să mențină costurile mici, Haas nu a adus prea multe upgrade-uri pe monopost în 2020, așadar competitivitatea lor a scăzut. Însă au în vizor mai multe îmbunătățiri pentru anul viitor, care le vor permite să forțeze puțin limitele.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Muncim din greu”, a spus Steiner. „E dificil să ne pronunțăm deocamdată, deoarece am început dezvoltarea de curând. Nu e că și cum alții ar putea să dezvolte mai mult, dar noi am rămas în urmă pentru că a trebuit să gestionăm bugetul și resursele, iar la partea asta ne-am descurcat bine.”

„Anul viitor clar va fi dificil, deoarece nu aducem upgrade-uri pe un monopost foarte competitiv. În realitate, o să aflăm cam pe unde ne situăm, în Barcelona la teste, și apoi în Australia, la prima rundă de calificări.”

„Încercăm să dăm tot ce avem, dar nu vreau să promit nimic, deoarece nu cred că ne vom descurca fantastic. Dar ca deobicei, încerci să faci tot ce poți și speri că poți compensa ceea ce ai pierdut înainte”, a conchis directorul Haas.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss