GP24 Media

LATEST POSTS

Cei de la Ferrari sunt mulțumiți că l-au ales pe Sainz pentru 2021

Vizualizări: 10863

Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, este în continuare mulțumit, de alegerea constructorului de la Maranello, de a-l înlocui pe Sebastian Vettel. Poziția pilotului german în echipă, va fi ocupată de Carlos Sainz, care a uimit weekend-ul trecut, în Portimao, după ce a reușit să ajungă în funtea plutonului, cu monopostul McLaren, deși pentru scurtă vreme.

„A fost cu siguranță un start fantastic și o performanță uimitoare”, a declarat Binotto. „Faptul că a reușit să facă acele depășiri, în condițiile date, a fost impresionant. Dar sunt mulțumit de întregul sau sezon, de până acum și de faptul că progresează.”

Ferrari a avut un an destul de rău și Sebastian Vettel se chinuie să țină pasul cu Charles Leclerc, cu toate acestea, Sainz rămâne mulțumit cu alegerea făcută:

„Să sperăm că vor face o treabă bună anul viitor și că vom avea un monopost competitiv. Și dacă nu, tot Ferrari e. Sunt oameni care râd de performanța lor, acum și întreabă dacă regret sau dacă am îndoieli, dar spun mereu că nu. Râd și eu de ei, pentru că nu știu ce trăiesc deja, și încă nu sunt în echipă.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES