More

  Latest Posts

  Cei de la Ferrari sunt mulțumiți că l-au ales pe Sainz pentru 2021

  Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, este în continuare mulțumit, de alegerea constructorului de la Maranello, de a-l înlocui pe Sebastian Vettel. Poziția pilotului german în echipă, va fi ocupată de Carlos Sainz, care a uimit weekend-ul trecut, în Portimao, după ce a reușit să ajungă în funtea plutonului, cu monopostul McLaren, deși pentru scurtă vreme.

  „A fost cu siguranță un start fantastic și o performanță uimitoare”, a declarat Binotto. „Faptul că a reușit să facă acele depășiri, în condițiile date, a fost impresionant. Dar sunt mulțumit de întregul sau sezon, de până acum și de faptul că progresează.”

  Ferrari a avut un an destul de rău și Sebastian Vettel se chinuie să țină pasul cu Charles Leclerc, cu toate acestea, Sainz rămâne mulțumit cu alegerea făcută:

  „Să sperăm că vor face o treabă bună anul viitor și că vom avea un monopost competitiv. Și dacă nu, tot Ferrari e. Sunt oameni care râd de performanța lor, acum și întreabă dacă regret sau dacă am îndoieli, dar spun mereu că nu. Râd și eu de ei, pentru că nu știu ce trăiesc deja, și încă nu sunt în echipă.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss