More

  Latest Posts

  Ce l-a împiedicat pe Marc Marquez să câștige în Austria?

  Spaniolul Marquez analizează motivul pentru care este încă fără capacitatea de a scoate din mânecă salvările minunate pentru care este cunoscut.

  Marc Marquez (Repsol Honda Team) și-a trăit cel mai încurajator weekend de până acum la Marele Premiu al Austriei Bitci. În ciuda faptului că spaniolul a terminat pe locul 15 și a plecat doar cu un punct solitar, performanța sa a fost stelară. Începând din al doilea rând, multiplul campionul mondial a luptat pentru victorie într-o cursă care a fost inițial uscată, înainte ca ploaia să joace un rol decisiv.

  „A fost dușmanul meu”, a spus omul din fabrica Honda, întrucât șansele sale de a obține un rezultat incredibil în uscat s-au complicat brusc. Apoi, cu două ture pentru final, toate speranțele unui podium au dispărut atunci când a ascuns partea din față a virajului 1.

  În trecut, catalanul probabil ar fi lăsat pe toată lumea cu gura deschisă, salvând mişcarea pe muchie. A făcut asta atât de des încât ajungem să ne așteptăm de la el acum. Dar, de la tripla operație pe humerusul drept, Marquez recunoaște că în acest moment actual nu se mai poate lăuda cu aceleași abilități, așa cum am asistat mai devreme în weekend în FP4.

  “Anul acesta nu pot salva acest tip de blocări”, a început 93. “De îndată ce împing cu partea din față, nu pot împinge cu cotul și nu îl pot salva. De asemenea, este legat puțin de set-up Dar atunci când merge, merge. Acesta este ceva deja în trecut, am folosit acea setare și deja sentimentul era același: stabil, neted, dar atunci când pierd partea din față, nu pot salva accidentul.

  Vorbind după prăbușirea de sâmbătă, Marquez a comparat cu momentul din virajul 3 în timpul celui de-al doilea trimestru al Marelui Premiu al Stiriei: “Astăzi practic a fost cam asemănător cu cel de săptămâna trecută. Am frânat, am avut o mișcare mică, pierd poziția pe motocicletă. M-am dus în față și am renunțat puțin. Apoi am împins prea mult anvelopa din față și am pierdut față. Dar OK, este un viraj. Mai mult decât un viraj, este un moment în care trebuie să fiu foarte atent.”

  Va fi un joc de așteptare pentru tânărul de 28 de ani, în timp ce își continuă reabilitarea și aclimatizarea la clasa regină.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss