GP24 Media

LATEST POSTS

Ce l-a împiedicat pe Marc Marquez să câștige în Austria?

Marquez
Vizualizări: 13124

Spaniolul Marquez analizează motivul pentru care este încă fără capacitatea de a scoate din mânecă salvările minunate pentru care este cunoscut.

Marc Marquez (Repsol Honda Team) și-a trăit cel mai încurajator weekend de până acum la Marele Premiu al Austriei Bitci. În ciuda faptului că spaniolul a terminat pe locul 15 și a plecat doar cu un punct solitar, performanța sa a fost stelară. Începând din al doilea rând, multiplul campionul mondial a luptat pentru victorie într-o cursă care a fost inițial uscată, înainte ca ploaia să joace un rol decisiv.

„A fost dușmanul meu”, a spus omul din fabrica Honda, întrucât șansele sale de a obține un rezultat incredibil în uscat s-au complicat brusc. Apoi, cu două ture pentru final, toate speranțele unui podium au dispărut atunci când a ascuns partea din față a virajului 1.

Ce l-a împiedicat pe Marc Marquez să câștige în Austria?

În trecut, catalanul probabil ar fi lăsat pe toată lumea cu gura deschisă, salvând mişcarea pe muchie. A făcut asta atât de des încât ajungem să ne așteptăm de la el acum. Dar, de la tripla operație pe humerusul drept, Marquez recunoaște că în acest moment actual nu se mai poate lăuda cu aceleași abilități, așa cum am asistat mai devreme în weekend în FP4.

“Anul acesta nu pot salva acest tip de blocări”, a început 93. “De îndată ce împing cu partea din față, nu pot împinge cu cotul și nu îl pot salva. De asemenea, este legat puțin de set-up Dar atunci când merge, merge. Acesta este ceva deja în trecut, am folosit acea setare și deja sentimentul era același: stabil, neted, dar atunci când pierd partea din față, nu pot salva accidentul.

Ce l-a împiedicat pe Marc Marquez să câștige în Austria?

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Vorbind după prăbușirea de sâmbătă, Marquez a comparat cu momentul din virajul 3 în timpul celui de-al doilea trimestru al Marelui Premiu al Stiriei: “Astăzi practic a fost cam asemănător cu cel de săptămâna trecută. Am frânat, am avut o mișcare mică, pierd poziția pe motocicletă. M-am dus în față și am renunțat puțin. Apoi am împins prea mult anvelopa din față și am pierdut față. Dar OK, este un viraj. Mai mult decât un viraj, este un moment în care trebuie să fiu foarte atent.”

Va fi un joc de așteptare pentru tânărul de 28 de ani, în timp ce își continuă reabilitarea și aclimatizarea la clasa regină.

Mai multe ştiri despre Campionatul de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES