Latest Posts

Ce este F1 2019 Romanian Championship?

Vizualizări: 24003

Motorsportul virtual începe să prindă rădăcini solide și la noi în țară. Avem deja două ligi profesioniste de circuit (Racing League Romania și Campionatul Național Digital de Circuit), Romania Rally League, Romania Rally Championship, ligi de Gran Turismo Sport(UKZ și GT Romania) plus câteva curse Profi în Forza Motorsport 7, iată că și iubitorii Formulei 1 au motive de bucurie.

Înființat în octombrie 2019, F1 2019 Romanian Championship aduce laolaltă cei mai talentați jucători din România.

Campionatul se află deja la sezonul al doilea, campionul primului sezon fiind David-Ferrari, iar la constructori Alfa Romeo obținând titlul.

Cursele se țin săptămânal în fiecare miercuri pentru Tier 1 de la ora 20:30, iar mai nou există și Tier 2, manșa de concurs urmând să se desfășoare în fiecare duminică de la ora 20.

Calendarul sezonului se bazează pe ceea ce vedem în realitate și arată așa:

Ce este F1 2019 Romanian Championship?

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cei care doresc să concureze o pot face de pe orice platformă (PC, Xbox One și PlayStation 4). Recomandarea conducerii campionatului, dar și a noastră este să vă jucați cu volan acest joc.

Doritorii se pot înscrie lăsând un mesaj pe Facebook: F1 2019 Romanian Championship https://m.facebook.com/f1roc dar și pe Instagram: https://www.instagram.com/f1rochampionship/

Cursele se pot vedea live pe canalul de Twitch: Cosmiin62: https://m.twitch.tv/cosmiin62/profile Pe YouTube, Cosmiin62:  https://m.youtube.com/cosmiin62?uid=Q8Rt001ECPMGaIM9NRADvQ

Așadar, acum vă puteți încerca norocul și la un Grand Prix Virtual organizat de o echipă românească!

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: F1 2019 Romanian Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss