More

  Latest Posts

  Ce este F1 2019 Romanian Championship?

  Motorsportul virtual începe să prindă rădăcini solide și la noi în țară. Avem deja două ligi profesioniste de circuit (Racing League Romania și Campionatul Național Digital de Circuit), Romania Rally League, Romania Rally Championship, ligi de Gran Turismo Sport(UKZ și GT Romania) plus câteva curse Profi în Forza Motorsport 7, iată că și iubitorii Formulei 1 au motive de bucurie.

  Înființat în octombrie 2019, F1 2019 Romanian Championship aduce laolaltă cei mai talentați jucători din România.

  Campionatul se află deja la sezonul al doilea, campionul primului sezon fiind David-Ferrari, iar la constructori Alfa Romeo obținând titlul.

  Cursele se țin săptămânal în fiecare miercuri pentru Tier 1 de la ora 20:30, iar mai nou există și Tier 2, manșa de concurs urmând să se desfășoare în fiecare duminică de la ora 20.

  Calendarul sezonului se bazează pe ceea ce vedem în realitate și arată așa:

  Cei care doresc să concureze o pot face de pe orice platformă (PC, Xbox One și PlayStation 4). Recomandarea conducerii campionatului, dar și a noastră este să vă jucați cu volan acest joc.

  Doritorii se pot înscrie lăsând un mesaj pe Facebook: F1 2019 Romanian Championship https://m.facebook.com/f1roc dar și pe Instagram: https://www.instagram.com/f1rochampionship/

  Cursele se pot vedea live pe canalul de Twitch: Cosmiin62: https://m.twitch.tv/cosmiin62/profile Pe YouTube, Cosmiin62:  https://m.youtube.com/cosmiin62?uid=Q8Rt001ECPMGaIM9NRADvQ

  Așadar, acum vă puteți încerca norocul și la un Grand Prix Virtual organizat de o echipă românească!

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: F1 2019 Romanian Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss