More

  Latest Posts

  Ce este Extreme E? (noul interes al lui Hamilton)

  Lewis Hamilton și-a lansat recent noua echipă de motorsport, „X-44”, în seria Extreme E. Dar ce înseamnă asta până la urmă? Noua ramură a sportului cu motor, a fost prezentată de fondatorul Formula E, Alejandro Agag. Competiția combină 2 aspecte diametral opuse: cursele și protejarea mediului.

  Extreme E, vă fi o serie răspândită pe 5 locații afectate de schimbările climatice, aceste etape desfasurandu-se în SUV-uri, în condiții precare ale terenului. Formatul este unul foarte competitiv. Vor exista 8 mașini, din 8 echipe diferite, care vor lua parte la 5 runde. Vor fi câte două sesiuni de calificare;  în funcție de timpul realizat, se va determina top 4, ei ajungând direct în prima semifinala. Mașinile codașe rămân în semifinala 2. Cu o singura cursă pentru fiecare semifinala, se stabilește un top 3, care se va întrece în marea finala.

  Pentru promovarea egalității de gen, orice echipă de piloți, trebuie să fie formată dintr-o femeie și un bărbat, fiecare completând câte un tur, fiind o dată pilot și altă dată copilot.

  Pentru această serie, s-a produs un vehicul special denumit „Spark Odyssey 21”. Acesta cântărește 1650 kg și are o putere de 400kW. Mașina poate atinge 60 mph în 4,5 secunde.

  Scopul principal al acestei serii este de a oferi suport acestor locații dezavantajate, din punct de vedere social, financiar și al protecției mediului.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss