Latest Posts

Ce a însemnat cursa de la Sochi pentru Racing Point

Vizualizări: 10126

Cursa lui Stroll s-a încheiat timpuriu, fără a fi vina lui, deoarece a fost lovit din spate și aruncat în zid. Acest lucru l-a lăsat pe Perez să reprezinte singur culorile Racing Point, și a făcut-o cu stil, în ciuda faptului că a pierdut câteva locuri la început. Mexicanul l-a depășit pe Ricciardo pe pistă într-una dintre mișcările zilei înainte de a ajunge la Ocon pentru a recâștiga al patrulea loc, pe care l-a menținut cu ușurință până la steag. Acum există doar un punct diferență între cei doi colegi de echipă.

Sergio Perez, locul 4:

„A fost o cursă solitară acolo! Am scos maximul absolut din mașină astăzi și P4 a fost cel mai bun rezultat pe care l-am putut obține, așa că sunt foarte fericit. Prima etapă a fost esențială. Știam că începutul va fi dificil pe partea murdară a grilei, dar am fost dezamăgit că am pierdut două locuri în fața celor de la Renault. Cred că eram foarte asemănători cu ritmul lor, așa că faptul că am reușit să conservăm atât de bine pneul în prima etapă și să ne întoarcem înaintea lor a fost crucial – și am făcut o treabă excelentă pentru a executa strategia respectivă. Putem merge la următoarea cursă cu un avânt maxim, și aștept cu nerăbdare să obțin actualizarea și să vizez rezultate mai bune în cursele următoare. Anul acesta avem un monopost puternic și mă bucur să îl conduc. ”

Lance Stroll, abandon:

„Am avut un start excelent în cursă și am ajuns la P7 până la momentul coliziunii. Având alegerea liberă a pneurilor, pornind din afara topului 10, am fost într-un loc foarte bun pentru a executa o cursă puternică și a înscrie o mulțime de puncte. Din păcate, nu s-a întâmplat pentru că pneul mea din dreapta-spate a fost lovit de Leclerc în turul de deschidere. Sunt foarte surprins că nu a primit o penalizare pentru că i-am lăsat mult spațiu și ar fi putut evita contactul neavând o ieșire atât de largă. Eram la marginea pistei și nu aș fi putut face mai multe pentru a-l evita, așa că sunt dezamăgit că o mișcare neglijentă ne-a costat un rezultat potențial bun. Ceea ce s-a făcut, s-a făcut și sunt gata să mă concentrez pe revenirea mai puternică în Germania, data viitoare. ”

Otmar Szafnauer, directorul și CEO-ul echipei:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„O cursă perfect executată de Sergio și echipă. În ciuda faptului că s-a lăsat înapoi în spatele monoposturilor Renault la început, a luptat apoi cu o combinație de depășiri și strategie pentru a înscrie 12 puncte importante. Un weekend foarte puternic de la început până la sfârșit. Dar a fost o cursă dulce-amăruie, Lance fiind scos pe dinafară în primul tur – fără vreo vină – când Leclerc a lovit pneul din dreapta-spate. Este o rușine enormă, deoarece el a avut un început superb și era deja P7 chiar în spatele lui Checo. Având în vedere ritmul nostru, este frustrant faptul că Lance nu a putut obține punctele pe care le merita astăzi. “

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss