Latest Posts

Cavaleria „nu este un lucru la care mă gândesc” – Lewis Hamilton

Vizualizări: 16068

Proaspăt încoronat de cinci ori campion mondial, Lewis Hamilton spune că nu s-a gândit deloc la posibilitatea de a deveni cavaler.

Hamilton a devenit cel mai de succes pilot britanic din toate timpurile anul trecut, când a devenit a patra oară campion mondial F1. Anul acesta a repetat triumful, devenind, 12 luni mai târziu, a 5-a oară campion mondial F1, cu două curse rămase pe calendar.

Hamilton a fost întrebat despre posibilitatea de a deveni cavaaler, dar acesta a schimbat subiectul, preferând să vorbească despre ceea ce a reușit să facă în F1.

„Sincer, asta nu este un lucru la care mă gândesc, nici măcar ceva ce contemplez.” spune Hamilton.

„Am fost foarte norocos și foarte recunoscător să fi avut șansa de a o întâlni pe regină de câteva ori, sunt pur și simplu recunoscător.

„Sunt foarte mândru, nu știu dacă se observă uneori, când susnt pe podium, mă uit în spate și văd steagul nostru și sunt foarte mândru să ridic steagul acela, și voi continua să fac asta. Sincer voi încerca să fac din ce în ce mai mulți fani britanici fericiți și mândri.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Momentan, un german are cele mai multe titluri, dar sunt recunoscător și mândru de cele pe care le avem noi britanicii, și, da, voi încerca să continui să ridic nivelul.”

Un singur pilot britanic a avut parte de onoarea de a deveni cavaler,  Sir Jackie Stewart, de trei ori campion mondial, a primit onoarea pentru succesul său în F1 și pentru că a fost o voce importantă în îmbunătățirea standardelor de siguranță în sport.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss