Acasă Breaking News Cavaleria „nu este un lucru la care mă gândesc” – Lewis Hamilton

Cavaleria „nu este un lucru la care mă gândesc” – Lewis Hamilton

0

Proaspăt încoronat de cinci ori campion mondial, Lewis Hamilton spune că nu s-a gândit deloc la posibilitatea de a deveni cavaler.

Hamilton a devenit cel mai de succes pilot britanic din toate timpurile anul trecut, când a devenit a patra oară campion mondial F1. Anul acesta a repetat triumful, devenind, 12 luni mai târziu, a 5-a oară campion mondial F1, cu două curse rămase pe calendar.

Hamilton a fost întrebat despre posibilitatea de a deveni cavaaler, dar acesta a schimbat subiectul, preferând să vorbească despre ceea ce a reușit să facă în F1.

„Sincer, asta nu este un lucru la care mă gândesc, nici măcar ceva ce contemplez.” spune Hamilton.

„Am fost foarte norocos și foarte recunoscător să fi avut șansa de a o întâlni pe regină de câteva ori, sunt pur și simplu recunoscător.

„Sunt foarte mândru, nu știu dacă se observă uneori, când susnt pe podium, mă uit în spate și văd steagul nostru și sunt foarte mândru să ridic steagul acela, și voi continua să fac asta. Sincer voi încerca să fac din ce în ce mai mulți fani britanici fericiți și mândri.

„Momentan, un german are cele mai multe titluri, dar sunt recunoscător și mândru de cele pe care le avem noi britanicii, și, da, voi încerca să continui să ridic nivelul.”

Un singur pilot britanic a avut parte de onoarea de a deveni cavaler,  Sir Jackie Stewart, de trei ori campion mondial, a primit onoarea pentru succesul său în F1 și pentru că a fost o voce importantă în îmbunătățirea standardelor de siguranță în sport.


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.