GP24 Media

LATEST POSTS

Câștigătorii primei etape a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș

Vizualizări: 10396

Sâmbătă, 30.03.2019 a avut loc prima etapă a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, „Cupa Periam”.

Cu un total de 6 etape, Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș se adresează în special amatorilor sportului cu motor. Organizatorii recomandă acest tip de competiție tuturor, atât timp cât pilotul are peste 18 ani și permis de conducere.

Evenimentele tip AutoSlalom sunt competiții automobilistice care se desfășoară numai pe trasee închise circulației publice, compuse din 2 probe speciale de concurs. Timpii obținuți pe probele speciale se cumulează.

Prima etapă a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, „Cupa Periam” a încântat spectatorii prezenți la fața locului, aliniind la start un număr de 44.

Din totalul de 44 de sportivi înscriși în cele 4 grupe, Grecea Alin a fost desemnat câștigătorul grupei „Friends” Clasa „Street”. Locul 2 a fost ocupat de echipajul Nicula Cristian / Nicula Andreea iar pe locul 3 s-au clasat Petrov Marco / Comnenov Goran.

În clasamentul grupei “Friends”, clasa “Rally”, s-a impus Resiga Emanuel, urmat de Iancu Remus și echipajul Sărăcuț Mihai / Farcaș Alex.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În clasamentul grupei “Sport Masters Year 2012”, clasa “Street”, echipajul Isac Florin / Rebeleş Florin a fost secondat de Pelici Darco şi echipajul Bricioc Daniel / Bricioc Petre.

În clasamentul grupei “Sport Masters Year 2012”, clasa “Rally”, s-a impus echipajul Isac Florin / Rebeleş Florin, urmat de echipajele Nemeth Peter / Nicoară Radu si Popa Claudiu / Pîirlea Paul.

Deoarece, printre cele 44 de mașini înscrise, s-au aflat 9 marca BMW, 6 marca Opel și VW , 5 marca Honda și Mitsubishi, organizatorii au oferit premii și pentru aceste clase.

La final, au fost premiate și cele 6 echipe înscrise. Locul 1 a fost adjudecat de echipa „Run4Fun Rally Team“. Pe locul 2 s-au clasat sportivii echipei „Car Tech Rally Team” iar locul 3 a fost câștigat de echipa „Lucas Rally Team”

Următoarele etape vor avea loc după următorul calendar: Mașloc (mai), Variaș (iunie), Lovrin (iulie), Timișoara (august) și Giroc (octombrie).

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a echipei „Sport Masters Year 2012”

Clasamentele complete ale primei etape pot fi consultate AICI:

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES