Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Câștigătorii primei etape a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș

  Sâmbătă, 30.03.2019 a avut loc prima etapă a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, „Cupa Periam”.

  Cu un total de 6 etape, Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș se adresează în special amatorilor sportului cu motor. Organizatorii recomandă acest tip de competiție tuturor, atât timp cât pilotul are peste 18 ani și permis de conducere.

  Evenimentele tip AutoSlalom sunt competiții automobilistice care se desfășoară numai pe trasee închise circulației publice, compuse din 2 probe speciale de concurs. Timpii obținuți pe probele speciale se cumulează.

  Prima etapă a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, „Cupa Periam” a încântat spectatorii prezenți la fața locului, aliniind la start un număr de 44.

  Din totalul de 44 de sportivi înscriși în cele 4 grupe, Grecea Alin a fost desemnat câștigătorul grupei „Friends” Clasa „Street”. Locul 2 a fost ocupat de echipajul Nicula Cristian / Nicula Andreea iar pe locul 3 s-au clasat Petrov Marco / Comnenov Goran.

  În clasamentul grupei “Friends”, clasa “Rally”, s-a impus Resiga Emanuel, urmat de Iancu Remus și echipajul Sărăcuț Mihai / Farcaș Alex.

  În clasamentul grupei “Sport Masters Year 2012”, clasa “Street”, echipajul Isac Florin / Rebeleş Florin a fost secondat de Pelici Darco şi echipajul Bricioc Daniel / Bricioc Petre.

  În clasamentul grupei “Sport Masters Year 2012”, clasa “Rally”, s-a impus echipajul Isac Florin / Rebeleş Florin, urmat de echipajele Nemeth Peter / Nicoară Radu si Popa Claudiu / Pîirlea Paul.

  Deoarece, printre cele 44 de mașini înscrise, s-au aflat 9 marca BMW, 6 marca Opel și VW , 5 marca Honda și Mitsubishi, organizatorii au oferit premii și pentru aceste clase.

  La final, au fost premiate și cele 6 echipe înscrise. Locul 1 a fost adjudecat de echipa „Run4Fun Rally Team“. Pe locul 2 s-au clasat sportivii echipei „Car Tech Rally Team” iar locul 3 a fost câștigat de echipa „Lucas Rally Team”

  Următoarele etape vor avea loc după următorul calendar: Mașloc (mai), Variaș (iunie), Lovrin (iulie), Timișoara (august) și Giroc (octombrie).

  Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a echipei „Sport Masters Year 2012”

  Clasamentele complete ale primei etape pot fi consultate AICI:  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss