More

  Latest Posts

  Carlos Sainz și Charles Leclerc vor avea același statut la Ferrari în 2021

  Charles Leclerc și noul său coleg, Carlos Sainz, vor începe sezonul următor pe picior de egalitate, afirmă directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto. Deși Leclerc ia startul celui de-al treilea an cu Scuderia, în timp ce noul său coechipier Sainz (a concurat pentru Toro Rosso, Renault și McLaren), va intra în prima campanie cu constructorul italian, Binotto a spus clar că nu va exista un pilot principal.

  „Nu există nimic în contractul lui Charles care să spună că este liderul”, a declarat Binotto. „Cred că cei doi vor fi liberi să se lupte pe circuit. Consider că este important să nu se avarieze unul pe celălalt, asta e clar, dar în rest, au oportunități egale, în mod cert la începutul sezonului.”

  Mattia Binotto spune că prioritatea echipei va fi mereu, să strângă puncte pentru clasamentul constructorilor, deci orice ordine de echipă pe linia boxelor, ar fi doar în această direcție.

  „Prioritatea noastră, după cum am mai spus, este să maximizăm punctele pentru echipă. Deci s-ar putea ca în unele curse, cei doi să fie nevoiți să accepte unele decizii luate de noi, în interesele generale, ale echipei. Deci respectând interesele formației, ajutăm și piloții, de asemenea.”

  „Mai târziu în sezon, dacă unul dintre ei va avea un avantaj considerabil și va fi într-un moment în care să poată atinge un obiectiv important, va fi o discuție liberă între cei doi. Ca să vedem cum putem să ne ajutăm reciproc, pentru ca echipa să beneficieze, în final. Prioritatea o reprezintă punctele pentru echipă.”

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss