More

  Latest Posts

  Carlos Sainz și Charles Leclerc vor avea același statut la Ferrari în 2021

  Charles Leclerc și noul său coleg, Carlos Sainz, vor începe sezonul următor pe picior de egalitate, afirmă directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto. Deși Leclerc ia startul celui de-al treilea an cu Scuderia, în timp ce noul său coechipier Sainz (a concurat pentru Toro Rosso, Renault și McLaren), va intra în prima campanie cu constructorul italian, Binotto a spus clar că nu va exista un pilot principal.

  „Nu există nimic în contractul lui Charles care să spună că este liderul”, a declarat Binotto. „Cred că cei doi vor fi liberi să se lupte pe circuit. Consider că este important să nu se avarieze unul pe celălalt, asta e clar, dar în rest, au oportunități egale, în mod cert la începutul sezonului.”

  Mattia Binotto spune că prioritatea echipei va fi mereu, să strângă puncte pentru clasamentul constructorilor, deci orice ordine de echipă pe linia boxelor, ar fi doar în această direcție.

  „Prioritatea noastră, după cum am mai spus, este să maximizăm punctele pentru echipă. Deci s-ar putea ca în unele curse, cei doi să fie nevoiți să accepte unele decizii luate de noi, în interesele generale, ale echipei. Deci respectând interesele formației, ajutăm și piloții, de asemenea.”

  „Mai târziu în sezon, dacă unul dintre ei va avea un avantaj considerabil și va fi într-un moment în care să poată atinge un obiectiv important, va fi o discuție liberă între cei doi. Ca să vedem cum putem să ne ajutăm reciproc, pentru ca echipa să beneficieze, în final. Prioritatea o reprezintă punctele pentru echipă.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss