More

  Latest Posts

  Carlos Sainz: „Mă înțeleg bine cu Charles.”

  Există oameni care se bazează pe experiență, pentru a ieși din situații de criză, alții, în schimb, se axează pe tinerețe: de exemplu Ferrari. Formația italiană i-a ales pe Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr, pentru a urca înapoi în top. Aceasta este cea mai tânără distribuție a Scuderiei, din ultimii 53 de ani. Echipa de la Maranello speră că ei vor fi în stare să redreseze situația dificilă în care au ajuns, după sezonul din 2020.

  În primul rând, pentru ca lucrurile să funcționeze, cei doi piloți trebuie să aibă o chimie. Carlos Sainz a experimentat asta cu succes, la McLaren, unde l-a avut drept coechipier, pe bunul său prieten, Lando Norris. Cei doi au lucrat fantastic împreună și au împărțit datele colectate separat, de fiecare, pentru a face munca inginerilor mai ușoară.

  Acum, Carlos a explicat pentru Motorsport-Total.com, cum au decurs primele zile de acțiune, alături de Leclerc: „Charles și cu mine ne înțelegem bine, vorbim la telefon destul de des. Cred că deja merg ok lucrurile și se vor îmbunătăți mai mult în timp.”

  Charles are un caracter complet diferit, față de Lando Norris, dar Carlos nu își face griji: „Vreau să subliniez faptul că am avut o relație bună cu toți coechipierii mei, mai ales cu Norris, cu care m-am înțeles perfect din prima zi. A fost totul foarte natural, pentru mine – suntem amândoi ambițioși, dar nu am abandonat niciodată „drumul drept”. Dar nu mă aștept să fie mereu la fel, când am un coechipier nou.”

  Lando Norris a dorit să aduge: „Carlos și cu mine, ne-am împins de la spate foarte agresiv, dar nu în modul în care se întâmplă asta, în general. Cu siguranță, fiecare și-a dorit trimful, în lupta dintre noi; suntem două caractere competitive.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss