Latest Posts

Carlos Sainz: „Mă înțeleg bine cu Charles.”

Vizualizări: 11204

Există oameni care se bazează pe experiență, pentru a ieși din situații de criză, alții, în schimb, se axează pe tinerețe: de exemplu Ferrari. Formația italiană i-a ales pe Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr, pentru a urca înapoi în top. Aceasta este cea mai tânără distribuție a Scuderiei, din ultimii 53 de ani. Echipa de la Maranello speră că ei vor fi în stare să redreseze situația dificilă în care au ajuns, după sezonul din 2020.

În primul rând, pentru ca lucrurile să funcționeze, cei doi piloți trebuie să aibă o chimie. Carlos Sainz a experimentat asta cu succes, la McLaren, unde l-a avut drept coechipier, pe bunul său prieten, Lando Norris. Cei doi au lucrat fantastic împreună și au împărțit datele colectate separat, de fiecare, pentru a face munca inginerilor mai ușoară.

Acum, Carlos a explicat pentru Motorsport-Total.com, cum au decurs primele zile de acțiune, alături de Leclerc: „Charles și cu mine ne înțelegem bine, vorbim la telefon destul de des. Cred că deja merg ok lucrurile și se vor îmbunătăți mai mult în timp.”

Charles are un caracter complet diferit, față de Lando Norris, dar Carlos nu își face griji: „Vreau să subliniez faptul că am avut o relație bună cu toți coechipierii mei, mai ales cu Norris, cu care m-am înțeles perfect din prima zi. A fost totul foarte natural, pentru mine – suntem amândoi ambițioși, dar nu am abandonat niciodată „drumul drept”. Dar nu mă aștept să fie mereu la fel, când am un coechipier nou.”

Lando Norris a dorit să aduge: „Carlos și cu mine, ne-am împins de la spate foarte agresiv, dar nu în modul în care se întâmplă asta, în general. Cu siguranță, fiecare și-a dorit trimful, în lupta dintre noi; suntem două caractere competitive.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss