GP24 Media

LATEST POSTS

Carlos Sainz: „Mă înțeleg bine cu Charles.”

Vizualizări: 10721

Există oameni care se bazează pe experiență, pentru a ieși din situații de criză, alții, în schimb, se axează pe tinerețe: de exemplu Ferrari. Formația italiană i-a ales pe Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr, pentru a urca înapoi în top. Aceasta este cea mai tânără distribuție a Scuderiei, din ultimii 53 de ani. Echipa de la Maranello speră că ei vor fi în stare să redreseze situația dificilă în care au ajuns, după sezonul din 2020.

În primul rând, pentru ca lucrurile să funcționeze, cei doi piloți trebuie să aibă o chimie. Carlos Sainz a experimentat asta cu succes, la McLaren, unde l-a avut drept coechipier, pe bunul său prieten, Lando Norris. Cei doi au lucrat fantastic împreună și au împărțit datele colectate separat, de fiecare, pentru a face munca inginerilor mai ușoară.

Acum, Carlos a explicat pentru Motorsport-Total.com, cum au decurs primele zile de acțiune, alături de Leclerc: „Charles și cu mine ne înțelegem bine, vorbim la telefon destul de des. Cred că deja merg ok lucrurile și se vor îmbunătăți mai mult în timp.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Charles are un caracter complet diferit, față de Lando Norris, dar Carlos nu își face griji: „Vreau să subliniez faptul că am avut o relație bună cu toți coechipierii mei, mai ales cu Norris, cu care m-am înțeles perfect din prima zi. A fost totul foarte natural, pentru mine – suntem amândoi ambițioși, dar nu am abandonat niciodată „drumul drept”. Dar nu mă aștept să fie mereu la fel, când am un coechipier nou.”

Lando Norris a dorit să aduge: „Carlos și cu mine, ne-am împins de la spate foarte agresiv, dar nu în modul în care se întâmplă asta, în general. Cu siguranță, fiecare și-a dorit trimful, în lupta dintre noi; suntem două caractere competitive.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES