More

  Latest Posts

  Carlos Sainz ar trebui să urmărească partea mentală a F1.

  Carlos Sainz trebuie să-și păstreze “calmul” pentru a se putea bucura de valurile de presiune din ce în ce mai mare din partea Ferrari.

  Acesta este sfatul lui Stefano Domenicali, fostul șef de echipă Scuderia Ferrari, care este acum directorul executiv al Formulei 1. El a vorbit după ce liderul campionatului Scuderia Ferrari a avut un weekend calamitós în cursa de acasă de la Imola, Charles Leclerc a bâjbâit și începutul șubred al spaniolului Carlos Sainz în campania sa din 2022 s-a rostogolit într-o altă instalație.

  Carlos Sainz este cu siguranță un pilot foarte talentat”, a declarat Domenicali la televiziunea Rai2. „Din păcate, Daniel Ricciardo l-a atins pe o pistă alunecoasă. Dar sunt episoade pe care, dacă nu știi să le gestionezi bine, poți ajunge la dificultăți psihologice greu de gestionat”, a avertizat italianul. „Și-a reînnoit contractul pentru încă doi ani, deci garanțiile există, trebuie doar să fie calm și cu siguranță va obține rezultate excelente”.

  Sainz

  Domenicali l-a salutat, de asemenea, pe principalul rival al liderului campionatului Charles Leclerc din 2022, campionul mondial în exercițiu Max Verstappen, care și-a revenit la Imola și a dominat întregul weekend de curse. „Max Verstappen este un campion”, a spus el. „A demonstrat-o prin determinarea sa până în ultimul viraj de anul trecut. Se maturizează ca pilot și, prin atitudinea sa față de curse, acum știe când să gestioneze mașina și când să atace. Frumusețea Formulei 1 din ultimii ani este cu siguranță prezența acestor piloți talentați”.

  Stefano Domenicali l-a inclus pe Charles Leclerc ca fiind o vedetă evidentă a noii ere, dar legenda F1 Gerhard Berger are unele critici după greșeala de la Imola a starului născut la Monaco. „Nu-ți poți permite să faci astfel de greșeli”, a declarat acesta pentru Servus TV. „A avut tot timpul din lume – și apoi această greșeală gravă. Punctele pe care le-a pierdut îl pot durea foarte mult în final. Puteți vedea că și Max Verstappen este mai agresiv în duelurile lor. Charles Leclerc este un pilot bun”, a spus Berger, „dar acum trebuie să dea rezultate”.

  „Jurnaliștii mă întreabă deseori dacă piloții echipei Scuderia Ferrari sunt suficient de buni, iar eu le spun întotdeauna ‘dați-le o mașină bună și vom vedea. Acum vom vedea cât de buni sunt cu adevărat cei doi”. Gerhard Berger a pilotat pentru legendara echipă din Maranello în două perioade distincte în anii ’80 și ’90, dar el este, de asemenea, strâns legat de Red Bull Racing – pe care o recomandă pentru victoria finală în acest an.

  Sainz

  „Văd avantajul pentru Red Bull Racing în acest an, pentru că atunci când pneurile funcționează, sunt rapide. Sergio Perez a făcut și el un pas, deși este încă în spatele lui Max Verstappen”. În ceea ce privește fosta echipă dominantă Mercedes AMG F1, Gerhard Berger se alătură celor care cred că George Russell are în prezent un avantaj față de Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial, în mașina necompetitivă din 2022.

  „Este foarte simplu”, a declarat Gerhard Berger pentru Servus-TV. „George Russell riscă mai mult pentru că este mai tânăr. Dacă Lewis Hamilton s-ar lupta pentru victorii, și el ar conduce cu un cuțit între dinți. Este de înțeles că acest lucru nu mai are sens pentru el când este pentru locul 13. Obiectivul lui Lewis Hamilton este să devină singurul deținător al recordului cu al optulea titlu”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Media

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss