Latest Posts

Carlos Sainz a ajuns la un acord privind noul contract cu Scuderia Ferrari.

Vizualizări: 12848

Carlos Sainz Jr a ajuns la un acord cu Scuderia Ferrari pentru un nou contract de Formula 1, în timp ce încearcă să își revină după cel mai dificil weekend petrecut cu echipa.

Spaniolul a ajutat echipa sa de la Maranello să obțină un 1-2 în spatele lui Charles Leclerc în Marele Premiu al Bahrainului, dar a fost frustrat de propria performanță. El mărturisește că nu a reușit să extragă la fel de multă viteză din noul F1-75 ca și coechipierul său și nu știe să explice de ce întâmpină astfel de dificultăți acum.

Dar, în urma discuțiilor purtate între el și Scuderia Ferrari în timpul iernii, se pare că viitorul lui Carlos Sainz la Maranello a fost cel puțin asigurat, echipa sugerând că o înțelegere este încheiată și că trebuie doar semnată. Întrebat după GP-ul din Bahrain despre cât de aproape a fost un nou contract, Carlos Sainz a declarat: „Cred că suntem aproape. Foarte aproape. Foarte, foarte aproape. Foarte aproape. Extrem de aproape. Aproape acolo”.

Directorul echipei, Mattia Binotto, a adăugat: „Cred că am găsit un acord. Este doar o chestiune de a-l transpune pe hârtie”.

Carlos Sainz

„Cel mai dificil weekend”
În timp ce viitorul pe termen lung al lui Carlos Sainz pare asigurat, în momentul de față el se concentrează pe redresarea situației sale la Scuderia Ferrari. În condițiile în care Charles Leclerc s-a adaptat mult mai bine la cerințele mașinii din 2022, Carlos Sainz a mărturisit că situația sa este cea mai dificilă pe care a întâlnit-o de când s-a alăturat echipei, anul trecut.

„În FP1, FP2 și FP3 am fost foarte departe, cel mai departe pe care l-am fost vreodată în perioada în care am lucrat la Scuderia Ferrari, și de aceea, chiar și cu un 1-2 pe care l-am obținut, nu sunt pe deplin mulțumit de weekend”, a explicat Carlos Sainz.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Ca pilotul pentru Scudera Ferrari, a fost cel mai dificil weekend al meu și asta arată că trebuie să mă concentrez, să înțeleg această mașină, să înțeleg unde face diferența Charles Leclerc cu pilotajul său și cu modul în care abordează virajele și conduce pneurile, inclusiv în cursă. Trebuie să mă îmbunătățesc dacă vreau să mă lupt pentru victorie și voi pune capul jos și voi încerca să fac câțiva pași venind la Jeddah. Pot să mă îmbunătățesc de la un weekend la altul? Cred că pot să o îmbunătățesc”.

SainzCarlos Sainz

„Pot să reduc complet deficitul? Este o întrebare foarte bună. Îmi doresc să pot și voi munci din greu pentru asta”. Carlos Sainz crede că modul său de a conduce mașina în funcție de cum trebuie să fie configurate 2022 de mașini nu funcționează și explică de ce diferența față de Charles Leclerc este mai mare acum decât a fost vreodată între ei. „Nu am condus așa cum ar trebui să fie condusă mașina, cel puțin cu set-up-ul pe care îl avem acum în mașină”, a spus Carlos Sainz.

„În mod clar, Charles Leclerc a reușit să facă o treabă mai bună, dar el a fost mai rapid tot weekendul. Cred că am ajuns la un nivel foarte decent doar în Q2 și Q3, unde chiar am reușit să bifez câteva tururi bune pentru a fi la un nivel bun. Dar în restul weekendului am fost doar cu trei zecimi de secundă, atât în cursă, cât și în antrenamente. Este un deficit pe care nu l-am văzut anul trecut. Nu, nu am fost niciodată la trei zecimi diferență și este ceva nou pentru mine, iar acesta este un weekend puțin dificil”.

„Trebuie să-mi pun capul jos, să aflu unde sunt aceste trei/patru zecimi și, de îndată ce le voi găsi și voi pune mașina pe placul meu și voi ști exact cum trebuie să conduc această mașină, atunci sunt sigur că pot reveni în lupta pentru o victorie. Dar până atunci, capul jos și continuați să munciți”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Rally Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss