Latest Posts

Carantină brutală după Marele Premiu al Spaniei pentru personalul Alfa Romeo.

Vizualizări: 20008

Programul următor pentru personalul Alfa Romeo va fi „brutal”, potrivit managerului echipei Beat Zehnder. În timp ce echipele sportive din Marea Britanie au primit o scutire de carantină, personalul Alfa Romeo cu sediul în Elveția va trebui să se izoleze strict după participarea la Marele Premiu al Spaniei la Barcelona.

„Trebuie să ne întoarcem în Elveția înainte de următoarea cursă din Belgia, iar asta înseamnă izolare”, a spus Zehnder pentru ziarul Blick. „Este brutal pentru noi, pentru că Formula 1 a fost de acord cu guvernul englez că va exista o excepție pentru cele șapte echipe (din Marea Britanie)”.

Situația înseamnă că Alfa Romeo va trebui să negocieze o scutire potențială cu jurisdicțiile separate ale Elveției. „Avem angajați din opt cantoane”, a dezvăluit Zehnder. „Unii sunt amabili, alții nu.” Am găsit un regulament pentru angajații din Zurich – acești angajați au voie să vină la fabrică să lucreze, dar trebuie să plece acasă imediat după aceea.

„În cele din urmă, poate va trebui să organizez un serviciu alimentar, deoarece mulți dintre oamenii noștri sunt singuri”, a râs el. „Sperăm că nu vom mai cădea în capcana COVID-19 după cursele din Italia”. Zehnder a spus că speră că situația va fi îmbunătățită pentru 2021. „Nu putem decât să sperăm că Formula 1 este ceva mai normal anul viitor”, a spus el. „Și că nu facem doar cursă în Europa”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss