GP24 Media

LATEST POSTS

Car Guy renunță la WEC, dar nu abandonează Le Mans 2021

Vizualizări: 34965

Încă este o rușine să ai un Ferrari 488 GTE gata de condus și să îl pui temporar în garaj. Totuși, așa au decis Car Guy și Takeshi Kimura, patronul său. Echipa japoneză a început să se pregătească pentru un program WEC 2021, dar Kimura-san a dat înapoi, având în vedere situația globală a sănătății. Ferrari 488 GTE va fi expediat acum în Japonia, unde urmează să sosească la sfârșitul lunii ianuarie.

„Pentru a participa la WEC, am cumpărat un Ferrari 488 GTE”, a spus Takeshi Kimura, șeful și pilotul Car Guy. Am trimis personal la Michelotto în Italia pentru pregătire detaliată, am contractat un traducător pentru a îmbunătăți cunoștințele lingvistice ale personalului și mă pregătesc regulat. Acum, răspândirea virusului rămâne globală, ceea ce face dificilă călătoria în lume cu piloți și mecanici japonezi din seria WEC, care include șase curse plus practică. Așa că am decis să renunț la participarea mea la campionat în 2021 “.

Deoarece Guy își întrerupe temporar programul WEC, așa cum confirmă Kimura-san: Ne pare rău, dar vom continua să construim o echipă cu scopul de a participa din nou la WEC în 2022. Am renunțat la WEC în 2021, dar nu vreau să renunț la provocarea celor 24 de ore de la Le Mans în GTE-Am ca pilot. ”

 

Takeshi Kimura speră să fie la deschiderea Asian Le Mans Series în februarie anul viitor, la Abu Dhabi: Pentru a merge la Le Mans, voi participa la Asian Le Mans Series, care va avea loc în februarie anul viitor. Am început să lucrăm cu echipe și piloți străini pentru a reduce la minimum călătoriile pentru piloții și mecanicii japonezi. ”

Car Guy ar putea să își unească forțele cu AF Corse pentru o prezență în seria Asian Le Mans ca în ultimii ani și a fost prezent la Le Mans 24h 2020 cu un Ferrari 488 GTE, înscris de MR Racing pentru Takeshi Kimura, Kei Cozzolino și Vincent Abril.

Sursa: World Endurance Championship
Photocredit: World Endurance Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES