More

  Latest Posts

  Capito spune că Williams are „o listă lungă” de potențiali piloţi pentru 2022 dacă Russell pleacă

  Pilotul Williams, susținut de Mercedes, George Russell, a fost mult timp speculat pentru o potențială trecere la săgețile de argint. Dar dacă pleacă, directorul general al echipei Williams și CEO-ul Jost Capito a spus că echipa sa este răsfățată în ceea ce privește posibilele înlocuiri.

  Viitorul lui Russell depinde dacă Mercedes va decide să-l păstreze pe Valtteri Bottas în 2021, contractul finlandezului urmând să se termine la sfârșitul acestui sezon. Britanicul a impresionat de-a lungul mandatului său cu Williams, fiind aproape de a lua puncte pentru echipă cu finisaje P12 în Franța și Marea Britanie și un finisaj P11 în Austria.

  Capito s-a adresat problemei sale din 2021 la Silverstone, când a fost întrebat dacă rezerva Aston Martin, Nico Hulkenberg, era pe lista sa pentru 2022.

  „Cred că în acest moment nu excludem niciun pilot care ar fi disponibil anul viitor, iar Nico este disponibil pentru anul viitor, așa că avem o listă destul de lungă.”

  Capito

  CEO-ul Williams și-a extins alegerea pilotului într-un interviu acordat F1.com vineri înainte de primul Sprint F1, și a remarcat că finanțarea adusă de noii proprietari Dorilton Capital a făcut din Williams o perspectivă atrăgătoare pentru mulți piloţi.

  „Principalul lucru este că dorim să avem cei mai buni piloţi care sunt disponibili și interesați să conducă pentru Williams și interesați să facă treaba pentru Williams. Cu siguranță dacă pilotul vrea să fie campion mondial anul viitor – pentru noi, ar fi într-o echipă greșită ”, a spus Capito.

  „Avem nevoie de piloţi care sunt dispuși să sprijine echipa, să o readucă la forma ei din trecut, să conducă echipa și să îmbunătățească performanța. În acest moment putem vedea că interesul piloţilor de a ajunge la Williams crește.

  „Aș spune că se datorează pașilor pozitivi pe care i-am făcut recent. Cred că suntem bine finanțați, iar acest lucru este cunoscut și că facem pașii în direcția corectă, sperăm să continuăm acest lucru, așa că lucrăm din greu pentru a continua în acest sens și asta face din Williams o echipă interesantă pentru ca un pilot să fie acolo în viitor ”, a spus Capito.

  Directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, a spus anterior că viitorul coechipierul al lui Hamilton din 2022 va fi decis „în timpul verii”, după ce l-a semnat pe campionul actual la un acord care îl va vedea să rămână cu echipa până cel puțin la sfârșitul anului 2023.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss