Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Campionul Lucien Hora și bolidul „Lola“ revin pe traseul de coastă în 2019!

  Un comeback mult așteptat, dar de care se mai legau puține speranțe se va produce începând cu noul sezon competițional de viteză în coastă din 2019. Campionul Lucien Hora va reveni la cursele de coastă cu celebra sa Lola F3000, grație noului său coleg de echipă, timișoreanul Bogdan Cuzma, cel care a făcut un gest impresionant. Cuzma a decis să achiziționeze automobilul de curse, scos la licitație de executorul societății HYDRO ENGINEERING, bolidul care seamănă foarte mult cu o mașină de Formula 1 și în care Hora a bătut record după record pe traseele din țară. Cu siguranță este o veste mare pentru iubitorii sportului cu motor din Reșița, ca de altfel și din țară, Lucien Hora fiind unul din cei mai apreciați piloți ai ultimelor două decenii în România, și fără a greși am putea spune că este un „fiu“, adoptat și crescut de legendarul pilot de curse reșițean Werner Hirschvogel.

  Despre noua achiziție a echipei CB Rally Vest, „vinovatul“ acestei surprize neașteptate, Bogdan Cuzma, cel care s-a ocupat anul acesta de organizarea etapei de viteză în coastă la Reșița, a consemnat:

  „Am auzit că există cârcotaşi care ne numesc pe noi, piloții, nişte copii mari care nu renunță la jucării, doar îşi cumpără altele mai mari. Pai şi atunci, „bunicii“, nu au rolul să prelungească toată bucuria? Mulțumesc, Lucien Hora, pentru onoarea de a intra în echipa noastră! Cu tot cu jucărie!“.

  La rândul său, campionul vitezei în coastă, Lucien Hora a declarat pentru REPER 24: „Sunt foarte fericit că am întâlnit oameni de acțiune ca Bogdan Cuzma, dedicați motorsportului. Desigur mai e mult până departe, avem de pregătit acest monopost la Timișoara, dar cel mai important a fost acest pas, al achiziției Lolei. Va urma prezentarea echipei CB Rally Vest, unde până acum suntem trei reșițeni, amintindu-i aici și pe piloții Ciucă și Gruba“. În 2019, am putea avea parte și de o altă surpriză, revenirea în CNVC a reșițeanului Ovidiu Zaberca, care este membru de doi ani al CB Rally Vest și despre care sursele noastre spun că își pregătește de zor mașina de curse.

  44668891_966924460167342_8949268512514244608_o

  Noi, reșițenii care iubim de vreme lungă acest sport al cailor putere, ne plecăm în fața ta Bogdan Cuzma pentru acest gest deosebit, prin care te descrii ca persoană, caracter, vocație, altruism, etc. Ți-o spun de la obraz, Bogdane, că în aceste vremuri tulburi nu credeam să mai existe astfel de samariteni, deciși să facă lucruri frumoase chiar și în dauna lor. Și-ți spun asta, gândindu-mă de pe-acum la faptul că „al nostru“ Hora nu va precupeți niciun efort pentru a deveni din nou campion național absolut. Și știu că ai făcut-o, împăcat fiind cu acest gând. Iar dacă, într-adevăr ești ceea ce ai dovedit până în acest punct că ești, atunci cu siguranță ai devenit și tu „al nostru“ iar lucrul acesta sper să îl simți la fiecare „descălecat“ de-al tău la Reșița și pe traseul de coastă de pe Valea Domanului.

  Sursa: Sergiu Taban/Reper24

  Photocredit: CB Rally Vest  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss