GP24 Media

LATEST POSTS

Campionul în exerciţiu Benavides se retrage din Raliul Dakar

Benavides
Vizualizări: 16576

Campionul în exercițiu, Kevin Benavides, s-a retras din eveniment în urma unei probleme mecanice la KTM-ul său în timpul etapei a 10-a de miercuri.

Benavides a fost în competiție pentru victorii consecutive la Dakar, deoarece s-a clasat pe locul cinci în clasamentul general după Etapa 9 de marți, la doar 10 minute în spatele liderului și coechipierul KTM Matthias Walkner.

Cu toate acestea, pilotul argentinian a avut probleme mecanice la puțin peste o treime din drumul până în etapa 10, o alergare de 375 km între Wadi Ad Dawasir și Bisha, oprindu-se la marca de 133 km.

Incapabil să rezolve problema, Benavides a fost forțat să se retragă din raliu, punând capăt speranțelor sale de a-și apăra coroana din 2021 pe care a câștigat-o cu Honda.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Cu toate acestea, conform noilor reguli de la Dakar, el va putea continua cu sancțiuni grele, ceea ce a fost cazul colegului KTM Danilo Petrucci, după ce și fostul pilot de MotoGP a suferit o avarie în Etapa 2.

Ieșirea lui Benavides vine ca o lovitură pentru speranțele KTM de a recupera coroana Dakar după doi ani de pierdere în fața Honda.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Walkner și Toby Price sunt membrii rămași ai echipei de uzină a mărcii austriece încă în liceu, deși acesta din urmă a început ziua pe locul nouă și la aproximativ 35 de minute în urma lui Walkner.

GasGas l-a avut pe singurul pilot rămas, Sam Sunderland, pe locul doi, la 2m12s de conducere, în timp ce fratele lui Benavides, Luciano, a ocupat locul 14 pentru o altă marcă deținută de KTM, Husqvarna.

Mai multe ştiri despre Raliul Dakar găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES