More

  Latest Posts

  Campionul în exerciţiu Benavides se retrage din Raliul Dakar

  Campionul în exercițiu, Kevin Benavides, s-a retras din eveniment în urma unei probleme mecanice la KTM-ul său în timpul etapei a 10-a de miercuri.

  Benavides a fost în competiție pentru victorii consecutive la Dakar, deoarece s-a clasat pe locul cinci în clasamentul general după Etapa 9 de marți, la doar 10 minute în spatele liderului și coechipierul KTM Matthias Walkner.

  Cu toate acestea, pilotul argentinian a avut probleme mecanice la puțin peste o treime din drumul până în etapa 10, o alergare de 375 km între Wadi Ad Dawasir și Bisha, oprindu-se la marca de 133 km.

  Incapabil să rezolve problema, Benavides a fost forțat să se retragă din raliu, punând capăt speranțelor sale de a-și apăra coroana din 2021 pe care a câștigat-o cu Honda.

  Cu toate acestea, conform noilor reguli de la Dakar, el va putea continua cu sancțiuni grele, ceea ce a fost cazul colegului KTM Danilo Petrucci, după ce și fostul pilot de MotoGP a suferit o avarie în Etapa 2.

  Ieșirea lui Benavides vine ca o lovitură pentru speranțele KTM de a recupera coroana Dakar după doi ani de pierdere în fața Honda.

  Walkner și Toby Price sunt membrii rămași ai echipei de uzină a mărcii austriece încă în liceu, deși acesta din urmă a început ziua pe locul nouă și la aproximativ 35 de minute în urma lui Walkner.

  GasGas l-a avut pe singurul pilot rămas, Sam Sunderland, pe locul doi, la 2m12s de conducere, în timp ce fratele lui Benavides, Luciano, a ocupat locul 14 pentru o altă marcă deținută de KTM, Husqvarna.

  Mai multe ştiri despre Raliul Dakar găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss