More

  Latest Posts

  Campionii și podiumul Swift Cup se decid în weekend la Raliul Clujului.

  Sezonul 2021 se apropie de final, iar Swift Cup își va desfășura în acest weekend ultima etapă din acest an.

  Cupa monomarcă revine pe probele de asfalt în acest weekend odată cu Raliul Clujului, etapa cu numărul 8 din calendarul competițional, unde duelul pentru victorie se anunța din nou unul foarte disputat.

  Swift Cup

  După șapte curse în care lupta cu secundele a fost extrem de strânsă între 10 echipaje, la finalul Raliului Clujului vom cunoaște campionii sezonului 2021 în Swift Cup. Astfel, cursa din Transilvania are o importanță majoră în economia campionatului, podiumul urmând a fi decis duminică după-masă, atunci când toate probele speciale vor fi parcurse.

  Întrecerea clujeană va debuta vineri seară cu startul festiv din zona pietonală Cluj Arena, lupta cu secundele urmând să aibă loc în zilele de sâmbătă şi duminică, pe 104 kilometri cronometrați împărtiți în 6 probe speciale. Cele trei probe unice vor fi parcurse de două ori, toate fiind celebre pentru motorsportul românesc: „Făget”, „Tarniţa” şi „Dângău”. În plus, competiția va avea parte de un parc de service amplasat în parcarea unuia dintre cele mai mari centre comerciale din Transilvania: Vivo! Center.

  Swift 2

  Cele 5 echipaje care vor lua startul în Raliul Clujului sunt:

   1. Radu Necula și Adrian Temeș
   2. Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă
   3. David Tarța și Mihai Sandu
   4. Cristi Sugár și Andrei Brezoszki
   5. Radu Lambrino și Andrei Aitculesei

  Swift 1

  Favoriți în duelul pentru titlul cupei monomarcă, Radu Necula și Adrian Temeș pleacă cu prima șansă în Raliul Clujului. Aceștia se vor lupta pe probe cu alte trei echipaje care își doresc laurii victoriei: Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă, David Tarța și Mihai Sandu, și Cristi Sugár, alături de Andrei Brezoszki. Înaintea întrecerii din Ardeal, în clasamentul Swift Cup, lider este echipajul Radu Necula şi Adrian Temeş, cei doi fiind urmaţi de Bogdan Talaşman şi Andrei Mitraşcă, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului îi regăsim pe David Tarţa şi Mihai Sandu.

  În plus, Raliul Clujului va însemna un nou debut pentru un echipaj care se alătură familiei Swift Cup. Radu Lambrino și Andrei Aitculesei vor porni în prima cursă din cariera lor pe un model Swift Sport. Pilotul a debutat în Campionatul Județean de Promo Rally din Brașov, fiind în 2021 una dintre vocile transmisiilor LIVE realizate de către Federația Română de Automobilism Sportiv.

  Swift 4

  În 2021, Swift Cup este susținută de partenerul principal Visma Software România, lider european în furnizarea de soluții software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

  Swift Cup

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Swift Cup - RallyMax

  Photocredit: Swift Cup


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss