Latest Posts

Campionii și podiumul Swift Cup se decid în weekend la Raliul Clujului.

Vizualizări: 17768

Sezonul 2021 se apropie de final, iar Swift Cup își va desfășura în acest weekend ultima etapă din acest an.

Cupa monomarcă revine pe probele de asfalt în acest weekend odată cu Raliul Clujului, etapa cu numărul 8 din calendarul competițional, unde duelul pentru victorie se anunța din nou unul foarte disputat.

Swift Cup

După șapte curse în care lupta cu secundele a fost extrem de strânsă între 10 echipaje, la finalul Raliului Clujului vom cunoaște campionii sezonului 2021 în Swift Cup. Astfel, cursa din Transilvania are o importanță majoră în economia campionatului, podiumul urmând a fi decis duminică după-masă, atunci când toate probele speciale vor fi parcurse.

Întrecerea clujeană va debuta vineri seară cu startul festiv din zona pietonală Cluj Arena, lupta cu secundele urmând să aibă loc în zilele de sâmbătă şi duminică, pe 104 kilometri cronometrați împărtiți în 6 probe speciale. Cele trei probe unice vor fi parcurse de două ori, toate fiind celebre pentru motorsportul românesc: „Făget”, „Tarniţa” şi „Dângău”. În plus, competiția va avea parte de un parc de service amplasat în parcarea unuia dintre cele mai mari centre comerciale din Transilvania: Vivo! Center.

Campionii și podiumul Swift Cup se decid în weekend la Raliul Clujului.

Cele 5 echipaje care vor lua startul în Raliul Clujului sunt:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

    1. Radu Necula și Adrian Temeș
    2. Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă
    3. David Tarța și Mihai Sandu
    4. Cristi Sugár și Andrei Brezoszki
    5. Radu Lambrino și Andrei Aitculesei

Campionii și podiumul Swift Cup se decid în weekend la Raliul Clujului.

Favoriți în duelul pentru titlul cupei monomarcă, Radu Necula și Adrian Temeș pleacă cu prima șansă în Raliul Clujului. Aceștia se vor lupta pe probe cu alte trei echipaje care își doresc laurii victoriei: Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă, David Tarța și Mihai Sandu, și Cristi Sugár, alături de Andrei Brezoszki. Înaintea întrecerii din Ardeal, în clasamentul Swift Cup, lider este echipajul Radu Necula şi Adrian Temeş, cei doi fiind urmaţi de Bogdan Talaşman şi Andrei Mitraşcă, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului îi regăsim pe David Tarţa şi Mihai Sandu.

În plus, Raliul Clujului va însemna un nou debut pentru un echipaj care se alătură familiei Swift Cup. Radu Lambrino și Andrei Aitculesei vor porni în prima cursă din cariera lor pe un model Swift Sport. Pilotul a debutat în Campionatul Județean de Promo Rally din Brașov, fiind în 2021 una dintre vocile transmisiilor LIVE realizate de către Federația Română de Automobilism Sportiv.

Campionii și podiumul Swift Cup se decid în weekend la Raliul Clujului.

În 2021, Swift Cup este susținută de partenerul principal Visma Software România, lider european în furnizarea de soluții software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

Swift Cup

Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Swift Cup - RallyMax
Photocredit: Swift Cup
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Swift Cup - RallyMax

Latest Posts

Don't Miss