GP24 Media

LATEST POSTS

Campionatului Naţional de Super Slalom: Etapa 1 de la Ploieşti s-a anulat

Vizualizări: 10376

Prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Super Slalom, programată pe 27 şi 28 iunie, în Parcul Municipal Ploiești Vest, nu va mai putea avea loc din cauza faptului că Poliția Municipiului Ploiești şi Jandarmeria Prahova nu au dat, vineri, avizul favorabil pentru ca evenimentul să se desfășoare.

În ciuda eforturilor comune făcute de către clubul organizator, GT Auto Club Sportiv, şi FRAS care au prezentat un plan de securitate adecvat măsurilor anti COVID-19, prin care perimetrul se securiza cu 1,5 kilometri de garduri metalice şi oameni de ordine pentru a interzice accesul publicului în acea zonă a parcului unde era stabilit traseul de concurs, Poliția şi Jandarmeria nu au dorit să aprobe desfășurarea competiției.

În aceste condiții, Comisia Națională de Super Slalom va comunica în cel mai scurt timp configurația calendarului pentru sezonul 2020. Organizatorul campionatului şi FRAS își cer scuze sportivilor licențiați la Super Slalom pentru disconfortul creat.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES