More

  Latest Posts

  Campionatului Naţional de Super Slalom: Etapa 1 de la Ploieşti s-a anulat

  Prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Super Slalom, programată pe 27 şi 28 iunie, în Parcul Municipal Ploiești Vest, nu va mai putea avea loc din cauza faptului că Poliția Municipiului Ploiești şi Jandarmeria Prahova nu au dat, vineri, avizul favorabil pentru ca evenimentul să se desfășoare.

  În ciuda eforturilor comune făcute de către clubul organizator, GT Auto Club Sportiv, şi FRAS care au prezentat un plan de securitate adecvat măsurilor anti COVID-19, prin care perimetrul se securiza cu 1,5 kilometri de garduri metalice şi oameni de ordine pentru a interzice accesul publicului în acea zonă a parcului unde era stabilit traseul de concurs, Poliția şi Jandarmeria nu au dorit să aprobe desfășurarea competiției.

  În aceste condiții, Comisia Națională de Super Slalom va comunica în cel mai scurt timp configurația calendarului pentru sezonul 2020. Organizatorul campionatului şi FRAS își cer scuze sportivilor licențiați la Super Slalom pentru disconfortul creat.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss