More

  Latest Posts

  Campionatului Naţional de Super Rally – Trofeul Mangalia, anulată.

  A doua etapă din cadrul Campionatului Naţional de Super Rally – Trofeul Mangalia, programată pe 16-17 octombrie 2020, în Mangalia, nu va mai putea avea loc din cauza numărului mare de cazuri COVID-19 înregistrat în ultima perioadă pe raza județului Constanța, se arată într-un comunicat remis de către clubul organizator.

  În ciuda eforturilor comune făcute de către clubul organizator, AMC Racing, şi FRAS în concordanță cu măsurile anti COVID-19, decizia anulării etapei nu a putut fi evitată.

  „Deși ne-am fi dorit să începem săptămâna cu vești bune, din păcate creșterea alarmantă a numărului de cazuri COVID-19 ne obligă să anulăm Trofeul Mangalia din acest weekend. Este o veste pe care nu ne-am fi dorit să o anunțăm, însă vrem să ne asigurăm că toți participanții sunt în siguranță. Sperăm să revenim cât mai curând și cu vești bune” – AMC Racing.

  În aceste condiții, promotorul Campionatului Național de Super Rally va anunța în perioada următoare configurația calendarului până la finele acestui sezon.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss