More

  Latest Posts

  Campionatul Naţional Klausenburg Retro Racing, Rezumat etapa a IV-a.

  Campionatul  Naţional Klausenburg Retro Racing desfășurat sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv şi-a consumat în weekend-ul ce tocmai a trecut etapa a IV-a anului competițional 2020, Trofeul Metalubs, pe circuitul Transilvania Motor Ring.

  Este ce-a de-a doua etapa nocturna a CNKR 2020.

  CNKR 4 3 1

  La Grupa Clasice Clasa 1 s-a impus Vlad Chivaran urmat de Iulian Aldoiu la volanul unui Trabant si Nicolae Hasegan la volanul unei Dacia 1300 an fabricație 1970, la Grupa Clasice 2 duelul a fost câștigat de Ciprian Strugariu la volanul unui Triumph Spitfire urmat de Cristi Savin la bordul unui BMW E30, iar duelul la Grupa Clasice Clasa 3 a fost câștigat de un BMW E30 cabrio pilotat de Radu Crisan, urmat de un Opel Manta pilotat de Blomer Dietmar.

  La Grupa Clasice 4 duelul s-a dat intre Lorand Kadar la volanul unui BMW E30 si Marius Musat tot la volanul unui BMW E30, câștig de cauza având Lorand Kadar cu un timp de 2:19:197.  Grupa Clasice 5 s-a dat între Nicusan Mihai şi Marco Chiorean, câștig de cauză având cel din urma la volanul unui BMW M5. Podiumul la Grupa Clasice Clasa 5 a fost completat de Ioan Plamadiala.

  CNKR 4 4 1

   

  La Grupa Modificate Clasa 1 câștigătorul grupei a fost Valentin Lazar la volanul unei puternice Dacia 1300. Grupa Modificate 2 a adus in prim plan un duel extrem de interesant intre Dacia 1300 pilotata de Ciprian Pop si VW Jetta condusa de Sorin Sirbu. Învingător al acestei clase fiind Ciprian Pop. Podiumul clasei a fost completat de Alex Dumbrava la volanul unei Dacia 1300.

  CNKR 4 2 1

  Grupa Modificate 4 i-a avut în prim plan pe Gabor Tamas şi Dreghici Cosmin, de data aceasta cele 9 puncte aferente locului 1 au fost adjudecate de Cosmin Dreghici. Grupa Rally 2 a fost câștigata de Andrei Manache la volanul unui BMW E36 urmat de Alin Boanta si lăsai Adrian ambii conducând autoturisme de competiție marca VW Golf. Grupa Rally 3, grupa mașinilor de raliu cu tracțiune integrala a fost câștigata de Sorin Botez la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo 6.

  Mulțumiri partenerilor: MBA Eco Partner, PMA Invest, Auto Shift, Ramex, Metalubs si Mas Rent a Car.

  Media Partner KRR


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss