Latest Posts

Campionatul Naţional Klausenburg Retro Racing, Rezumat etapa a IV-a.

Vizualizări: 16540

Campionatul  Naţional Klausenburg Retro Racing desfășurat sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv şi-a consumat în weekend-ul ce tocmai a trecut etapa a IV-a anului competițional 2020, Trofeul Metalubs, pe circuitul Transilvania Motor Ring.

Este ce-a de-a doua etapa nocturna a CNKR 2020.

Campionatul Naţional Klausenburg Retro Racing, Rezumat etapa a IV-a.

La Grupa Clasice Clasa 1 s-a impus Vlad Chivaran urmat de Iulian Aldoiu la volanul unui Trabant si Nicolae Hasegan la volanul unei Dacia 1300 an fabricație 1970, la Grupa Clasice 2 duelul a fost câștigat de Ciprian Strugariu la volanul unui Triumph Spitfire urmat de Cristi Savin la bordul unui BMW E30, iar duelul la Grupa Clasice Clasa 3 a fost câștigat de un BMW E30 cabrio pilotat de Radu Crisan, urmat de un Opel Manta pilotat de Blomer Dietmar.

La Grupa Clasice 4 duelul s-a dat intre Lorand Kadar la volanul unui BMW E30 si Marius Musat tot la volanul unui BMW E30, câștig de cauza având Lorand Kadar cu un timp de 2:19:197.  Grupa Clasice 5 s-a dat între Nicusan Mihai şi Marco Chiorean, câștig de cauză având cel din urma la volanul unui BMW M5. Podiumul la Grupa Clasice Clasa 5 a fost completat de Ioan Plamadiala.

Campionatul Naţional Klausenburg Retro Racing, Rezumat etapa a IV-a.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

La Grupa Modificate Clasa 1 câștigătorul grupei a fost Valentin Lazar la volanul unei puternice Dacia 1300. Grupa Modificate 2 a adus in prim plan un duel extrem de interesant intre Dacia 1300 pilotata de Ciprian Pop si VW Jetta condusa de Sorin Sirbu. Învingător al acestei clase fiind Ciprian Pop. Podiumul clasei a fost completat de Alex Dumbrava la volanul unei Dacia 1300.

Campionatul Naţional Klausenburg Retro Racing, Rezumat etapa a IV-a.

Grupa Modificate 4 i-a avut în prim plan pe Gabor Tamas şi Dreghici Cosmin, de data aceasta cele 9 puncte aferente locului 1 au fost adjudecate de Cosmin Dreghici. Grupa Rally 2 a fost câștigata de Andrei Manache la volanul unui BMW E36 urmat de Alin Boanta si lăsai Adrian ambii conducând autoturisme de competiție marca VW Golf. Grupa Rally 3, grupa mașinilor de raliu cu tracțiune integrala a fost câștigata de Sorin Botez la volanul unui Mitsubishi Lancer Evo 6.

Mulțumiri partenerilor: MBA Eco Partner, PMA Invest, Auto Shift, Ramex, Metalubs si Mas Rent a Car.

Campionatul Naţional Klausenburg Retro Racing, Rezumat etapa a IV-a.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss