GP24 Media

LATEST POSTS

Campionatul National Klausenburg Retro Racing 2020, se încheie după 4 etape.

Vizualizări: 26482

„Din păcate sau din fericire Campionatul National Klausenburg Retro Racing 2020 desfășurat sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv, se încheie după 4 etape.

Din păcate deoarece am făcut toate eforturile cele 2 etape ramase, programate în centrele orașelor Dej și Ploiești aibă loc, însă am stabilit de comun acord împreună cu autoritățile competente, aceste etape nu vor avea loc anul acesta, deoarece sănătatea voastră, a spectatorilor și a noastră este lucrul cel mai important.

Campionatul National Klausenburg Retro Racing 2020, se încheie după 4 etape.

Spunem “din fericire”, bucuroși de faptul am reușit organizam 4 etape ale C.N KRR 2020 în condițiile actuale și mai mult decât atât am reușit o premiera națională, etapele 2 și 4 fiind primele ediții nocturne ale unor competiții destinate mașinilor retro în Romania. Revenim în curând cu clasamentul general final și ocupanții primilor 3 locuri la fiecare dintre cele 14 clase.

Campionatul National Klausenburg Retro Racing 2020, se încheie după 4 etape.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES