More

  Latest Posts

  Campionatul Naţional de Super Slalom – o nouă etapă la Romexpo

  Etapa a III-a din Campionatul Naţional de Super Slalom, organizat de GT Auto Club Sportiv, are loc în acest weekend pe un circuit special amenajat în Complexul Romexpo, între Pavilionul Central şi Intrarea A. 

  Runda precedentă a marcat şi prima participare în CNSS 2020 a unei mașini electrice Tesla Model 3 Performance, pilotată de Ciprian Cherciu, care a obținut locul 4 la Grupa Modificate şi locul 9 din 63 în clasamentul Open. În viitor, dacă numărul autoturismelor electrice va creste, urmează să fie creată o grupă nouă de concurs dedicată exclusiv acestora.

  Competiția încurajează participarea tuturor celor care vor să își testeze îndemânarea la volan, fără să aibă nevoie de o pregătire specială. Numărul mare de grupe înseamnă că vom găsi o grupă potrivită pentru orice șofer entuziast, inclusiv pentru debutanți, șoferițe și copii de peste 8 ani (cu însoțitor), precum și pentru orice mașină.

  Conform normelor privind prevenirea răspândirii COVID-19, accesul publicului la eveniment este restricționat. Spectatorii  pasionați de competițiile auto pot urmări online clasamentul și timpii realizați pe www.gtautoclub.ro și transmisiunea live de duminică, 6 septembrie, pe pagina de Facebook a FRAS și alte canale de comunicare.

  Programul etapei:

  Sâmbătă 5 Septembrie:

  • 14:00-20:00 – antrenamentele libere

  Duminică 6 Septembrie:

  • 10:30-12:15 – antrenamentul cronometrat
  • 12:30-14:15 – manșa I de concurs
  • 14:30-16:15 – manșa a II-a de concurs
  • 17:15 -17:30 – premierea

  Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Tegee International, Omega Motorsport, Evos Team, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

  Sponsor tehnic al campionatului: P1

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss