More

  Latest Posts

  Campionatul Naţional de Super Slalom – o nouă etapă la Romexpo

  Etapa a III-a din Campionatul Naţional de Super Slalom, organizat de GT Auto Club Sportiv, are loc în acest weekend pe un circuit special amenajat în Complexul Romexpo, între Pavilionul Central şi Intrarea A. 

  CNSS3

  Runda precedentă a marcat şi prima participare în CNSS 2020 a unei mașini electrice Tesla Model 3 Performance, pilotată de Ciprian Cherciu, care a obținut locul 4 la Grupa Modificate şi locul 9 din 63 în clasamentul Open. În viitor, dacă numărul autoturismelor electrice va creste, urmează să fie creată o grupă nouă de concurs dedicată exclusiv acestora.

  Competiția încurajează participarea tuturor celor care vor să își testeze îndemânarea la volan, fără să aibă nevoie de o pregătire specială. Numărul mare de grupe înseamnă că vom găsi o grupă potrivită pentru orice șofer entuziast, inclusiv pentru debutanți, șoferițe și copii de peste 8 ani (cu însoțitor), precum și pentru orice mașină.

  CNSS1

  Conform normelor privind prevenirea răspândirii COVID-19, accesul publicului la eveniment este restricționat. Spectatorii  pasionați de competițiile auto pot urmări online clasamentul și timpii realizați pe www.gtautoclub.ro și transmisiunea live de duminică, 6 septembrie, pe pagina de Facebook a FRAS și alte canale de comunicare.

  Programul etapei:

  Sâmbătă 5 Septembrie:

  • 14:00-20:00 – antrenamentele libere

  Duminică 6 Septembrie:

  • 10:30-12:15 – antrenamentul cronometrat
  • 12:30-14:15 – manșa I de concurs
  • 14:30-16:15 – manșa a II-a de concurs
  • 17:15 -17:30 – premierea

  Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Tegee International, Omega Motorsport, Evos Team, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

  Sponsor tehnic al campionatului: P1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss