GP24 Media

LATEST POSTS

Campionatul Naţional de Super Slalom – o nouă etapă la Romexpo

Vizualizări: 14205

Etapa a III-a din Campionatul Naţional de Super Slalom, organizat de GT Auto Club Sportiv, are loc în acest weekend pe un circuit special amenajat în Complexul Romexpo, între Pavilionul Central şi Intrarea A. 

Campionatul Naţional de Super Slalom – o nouă etapă la Romexpo

Runda precedentă a marcat şi prima participare în CNSS 2020 a unei mașini electrice Tesla Model 3 Performance, pilotată de Ciprian Cherciu, care a obținut locul 4 la Grupa Modificate şi locul 9 din 63 în clasamentul Open. În viitor, dacă numărul autoturismelor electrice va creste, urmează să fie creată o grupă nouă de concurs dedicată exclusiv acestora.

Competiția încurajează participarea tuturor celor care vor să își testeze îndemânarea la volan, fără să aibă nevoie de o pregătire specială. Numărul mare de grupe înseamnă că vom găsi o grupă potrivită pentru orice șofer entuziast, inclusiv pentru debutanți, șoferițe și copii de peste 8 ani (cu însoțitor), precum și pentru orice mașină.

Campionatul Naţional de Super Slalom – o nouă etapă la Romexpo

Conform normelor privind prevenirea răspândirii COVID-19, accesul publicului la eveniment este restricționat. Spectatorii  pasionați de competițiile auto pot urmări online clasamentul și timpii realizați pe www.gtautoclub.ro și transmisiunea live de duminică, 6 septembrie, pe pagina de Facebook a FRAS și alte canale de comunicare.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Programul etapei:

Sâmbătă 5 Septembrie:

  • 14:00-20:00 – antrenamentele libere

Duminică 6 Septembrie:

  • 10:30-12:15 – antrenamentul cronometrat
  • 12:30-14:15 – manșa I de concurs
  • 14:30-16:15 – manșa a II-a de concurs
  • 17:15 -17:30 – premierea

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Tegee International, Omega Motorsport, Evos Team, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Sponsor tehnic al campionatului: P1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES