More

  Latest Posts

  Campionatul Național de Slalom Paralel, Etapa 4: Rezumatul al Patricia Sirbu-Marculet.

  În primul weekend al acestei luni, pe 3 octombrie, a avut loc a patra etapă a Campionatului Național de Slalom Paralel. Aceasta s-a desfășurat în aceeași locație că etapa precedentă, pe circuitul Masters Speedway de la Șura Mare, județul Sibiu.

  Slalom Paralel

  A fost o etapă în care au existat mai multe recorduri: 47 de piloti înscriși și a fost doborât recordul pistei. Toate acestea demonstrează cât de mult a crescut acest sport și că devine din ce în ce mai apreciat. Dar cel mai important pentru mine, este faptul am reușit să îmi îmbunătățesc timpul cu fiecare trecere și sa găsesc locurile unde pot forța mai mult.

  Programul concursului a fost același ca de fiecare dată: prima a fost manșa de recunoaștere, urmată de antrenamentul cronometrat, apoi de cele 4 manșe de concurs și terminând cu finalele.

  Slalom Paralel

  Cu fiecare trecere am reușit să mai scad cel puțin o secundă față de timpul din manșa anterioară. Ritmul a crescut de la o trecere la alta, iar la finalul zilei mi-am îmbunătățit timpul de la etapa anterioară cu 7 secunde, ceea ce pentru mine înseamnă că a fost o etapă în care am învățat ceva nou și am progresat.

  Înaintea ultimei etape, care este programată în weekendul 23-24 octombrie, îmi păstrez în continuare poziția a doua atât în cadrul clasei 1, cât și la clasa Femina, o clasa dedicată prezențelor feminine in acest sport.

  De menționat este și traseul care ni s-a pus la dispoziție, acesta fiind îmbunătățit, fapt ce s-a văzut în timpul realizat de piloți.

  Slalom Paralel

  De asemenea, aș dori să le mulțumesc celor care m-au susținut întotdeauna: familiei mele și partenerilor mei pentru susținerea acordată fără de care nu aș fi putut fi prezentă la start, făcând ceea ce-mi place cel mai mult: Repsol, Fabi Total Grup, Pilot, AviCompact, Școala de Șoferi Teo, Femei în Motorsport, EDB Racing by Fane Motorsport, GP24 F1 Știri Motorsports&F1, Consterra Optim, și Voltaj.

  Slalom Paralel

  Mai multe știri despre Campionatului de Slalom Paralel găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Patricia Sirbu-Marculet

  Photocredit: RallyFocus / Ela Hategan.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss