GP24 Media

LATEST POSTS

Campionatul Național de Slalom Paralel, Etapa 4: Rezumatul al Patricia Sirbu-Marculet.

Slalom Paralel
Vizualizări: 16929

În primul weekend al acestei luni, pe 3 octombrie, a avut loc a patra etapă a Campionatului Național de Slalom Paralel. Aceasta s-a desfășurat în aceeași locație că etapa precedentă, pe circuitul Masters Speedway de la Șura Mare, județul Sibiu.

Slalom Paralel

A fost o etapă în care au existat mai multe recorduri: 47 de piloti înscriși și a fost doborât recordul pistei. Toate acestea demonstrează cât de mult a crescut acest sport și că devine din ce în ce mai apreciat. Dar cel mai important pentru mine, este faptul am reușit să îmi îmbunătățesc timpul cu fiecare trecere și sa găsesc locurile unde pot forța mai mult.

Programul concursului a fost același ca de fiecare dată: prima a fost manșa de recunoaștere, urmată de antrenamentul cronometrat, apoi de cele 4 manșe de concurs și terminând cu finalele.

Slalom Paralel

Cu fiecare trecere am reușit să mai scad cel puțin o secundă față de timpul din manșa anterioară. Ritmul a crescut de la o trecere la alta, iar la finalul zilei mi-am îmbunătățit timpul de la etapa anterioară cu 7 secunde, ceea ce pentru mine înseamnă că a fost o etapă în care am învățat ceva nou și am progresat.

Înaintea ultimei etape, care este programată în weekendul 23-24 octombrie, îmi păstrez în continuare poziția a doua atât în cadrul clasei 1, cât și la clasa Femina, o clasa dedicată prezențelor feminine in acest sport.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

De menționat este și traseul care ni s-a pus la dispoziție, acesta fiind îmbunătățit, fapt ce s-a văzut în timpul realizat de piloți.

Slalom Paralel

De asemenea, aș dori să le mulțumesc celor care m-au susținut întotdeauna: familiei mele și partenerilor mei pentru susținerea acordată fără de care nu aș fi putut fi prezentă la start, făcând ceea ce-mi place cel mai mult: Repsol, Fabi Total Grup, Pilot, AviCompact, Școala de Șoferi Teo, Femei în Motorsport, EDB Racing by Fane Motorsport, GP24 F1 Știri Motorsports&F1, Consterra Optim, și Voltaj.

Slalom Paralel

Mai multe știri despre Campionatului de Slalom Paralel găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: RallyFocus / Ela Hategan.
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES