More

  Latest Posts

  Campionatul National de Endurocross -Et.I – Sebis 25.07.2020

  Clasa Moto a primei etape naționale de Endurocross s-a încheiat. Sebiș a fost gazda primei etape din Campionatul Național al României la Endurocross 2020.

  Prima etapă a Campionatului Național al României la Endurocross a avut loc astăzi la Sebiș (județul Arad).  Clubul Lion Racing Team Sebiș a organizat această cursă, care, conform regulamentului disciplinei este încadrată între etapele de Extrem Endurocross.

  Au concurat clasele:

  • Moto – A, VET, B, C
  • FETE; QUAD – A și C; ATV – A și C.

  Toți sportivii au avut obligația de a se prezenta întâi la cortul medical pentru controlul epidemiologic. Organizatorul a pus la dispoziția sportivilor mască de protecție, iar purtarea acesteia este obligatorie la Secretariatul competiției din Sebiș (județul Arad).

  Organizatorul a atenționat sportivii că acest program trebuie respectat cu strictețe, iar accesul sportivilor de la clasele QUAD și ATV nu a fost permis înainte de orele specificate mai sus. De asemenea sportivii claselor MOTO nu avut voie la Secretariat și în zona de Start după încheierea Festivității lor de Premiere.

   

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss