Latest Posts

Campionatul National de Endurocross -Et.I – Sebis 25.07.2020

Vizualizări: 21359

Clasa Moto a primei etape naționale de Endurocross s-a încheiat. Sebiș a fost gazda primei etape din Campionatul Național al României la Endurocross 2020.

Prima etapă a Campionatului Național al României la Endurocross a avut loc astăzi la Sebiș (județul Arad).  Clubul Lion Racing Team Sebiș a organizat această cursă, care, conform regulamentului disciplinei este încadrată între etapele de Extrem Endurocross.

Campionatul National de Endurocross -Et.I – Sebis 25.07.2020

Au concurat clasele:

  • Moto – A, VET, B, C
  • FETE; QUAD – A și C; ATV – A și C.

Toți sportivii au avut obligația de a se prezenta întâi la cortul medical pentru controlul epidemiologic. Organizatorul a pus la dispoziția sportivilor mască de protecție, iar purtarea acesteia este obligatorie la Secretariatul competiției din Sebiș (județul Arad).

Campionatul National de Endurocross -Et.I – Sebis 25.07.2020

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Organizatorul a atenționat sportivii că acest program trebuie respectat cu strictețe, iar accesul sportivilor de la clasele QUAD și ATV nu a fost permis înainte de orele specificate mai sus. De asemenea sportivii claselor MOTO nu avut voie la Secretariat și în zona de Start după încheierea Festivității lor de Premiere.

Campionatul National de Endurocross -Et.I – Sebis 25.07.2020

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss