Latest Posts

Campionatul Județean de Autoslalom Timiș debutează cu „Cupa Periam“, în data de 30.03.2019

Vizualizări: 30264

Cu mai puțin de 10 zile până se dă oficial startul sezonului 2019 în Campionatul Județean de Autoslalom Timiș, membrii clubului organizator Asociația „Clubul Sportiv DANIELA ZAHARIE” ne-au oferit un rezumat despre experiențele acumulate în 2018 și planurile de viitor.

Campionatul Județean de Autoslalom, care se adresează în special amatorilor sportului cu motor, debutează cu „Cupa Periam“, în data de 30.03.2019

„2018 a fost un an de test pentru clubul nostru și rezultatul a fost unul pe măsura. Județul Timiș are nevoie de un campionat județean, unde îi încurajăm pe tineri, și nu numai, să participe și sperăm să îi ajutăm să înțeleagă, în primul rând, cât este de important, să fie responsabili în trafic deschis și să le oferim posibilitatea de a își descărca adrenalina într-un cadru organizat.

Ca sportivi, sunt „ambasadori” și promotori și trebuie să facă diferența între strada și un loc amenajat pentru genul acesta de concursuri. În calitate  de organizatori, dorim ca Asociația „Clubul Sportiv DANIELA ZAHARIE” să ofere posibilitatea participări oricărei persoane pasionate de automobilism, în cadru unui concurs, cu costuri cât mai scăzute.

Am constatat cu multă bucurie faptul că, din momentul în care am deschis înscrierile, în doar 3 zile, s-au înscris 47 de concurenți și 7 echipe, ceea ce anunță  un duel al echipelor și o luptă acerbă pentru podium.

Bineînțeles, acum având dublă calitate, atât ceea de sportiv cât și de co-organizator, pot spune că este un vis pe care îl bifez ca fiind îndeplinit. Faptul că reușesc să particip, în județul meu, într-un campionat unde pot da sfaturi și pot oferi ajutor celor care fac primii pași in acest sport, îmi oferă o satisfacție personală.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Vă invit în data de 30 Martie, la Cupa Periam, prima etapa din Campionatul județean de Autoslalom. Vă pot promite un spectacol pe cinste” ne-a declarat ing. Popa Claudiu „Speed”

Fiindcă a rămas aproximativ o săptămână până la startul Campionatului Județean de Autoslalom Timiș, directorul organizatoric al competiției, Cristian Setyar, ne-a declarat:

„Anul 2019 aduce după mult timp, un campionat județean de automobilism în Timiș. Vom organiza în acest an 6 etape, în cadrul acestui campionat, unde includem și o etapă comună cu Campionatul Europei Centrale de Orientare, o competiție diferită, alcătuită atât din probe de îndemânare (comune cu Campionatul de Autoslalom Timiș) dar și probe de navigație. Este un tip de competiție pe care îl recomandam tuturor, indiferent de vârstă, atât timp cât pilotul are peste 18 ani și permis de conducere. De asemenea, ceea ce vine ca noutate în anul 2019 este premierea de final de an pentru cel mai bun copilot. Astfel, vrem sa încurajăm piloții să formeze un echipaj alături de un copilot și să oferim o rampă de lansare pentru aceștia în campionatele în care este obligatorie și prezența unui copilot. La nivel național există un deficit de copiloți și ne dorim să contribuim de diminuarea acestuia.

Traseele etapelor Campionatului Județean de Autoslalom Timiș vor fi diferite față de cele din anul trecut. Vom încerca să le “aerisim” pe cât posibil, oferind trasee mai rapide, însă la fel de sigure pentru concurenți, pentru organizatori și pentru public. Astfel garantăm și deliciul spectatorilor care sunt încântați să vadă piloții performând la viteze mai mari.

Impactul pozitiv al activității noastre de anul trecut, se vede în numărul mare de echipaje înscrise încă din primele zile, iar anul acesta vom performa chiar mai bine în organizarea acestor tipuri de evenimente având la bază o echipa organizatorică extraordinară!

Vă așteptăm cu drag atât la Cupa Periam 2019, care se desfășoară în data de 30 martie, cât și la celelalte competiții organizate de noi!”

„După succesul înregistrat de evenimentele organizate de noi anul trecut, pasul logic era să trecem la organizarea unui campionat. Menținem obiectivele principale: accesul sportivilor amatori la competiții automobilistice, promovarea sportului și îmbunătățirea siguranței rutiere. Mulțumim tuturor partenerilor pentru contribuția adusă și rugăm publicul să respecte măsurile de siguranță specifice competițiilor automobilistice”, ne-a declarat Alin Zaharie, directorul sportiv.

Programul „Cupei Periam” din data de 30 martie este următorul:

    • ora 9:00 – termenul limită de prezentare a echipajelor în comuna Periam, str. Mureșului
    • ora 9:00 – 9:30 – verificări administrative și tehnice
    • ora 9:30 – ședința tehnică cu concurenții
    • ora 10:01 – primul start PS1
    • ora 17:30 – festivitatea de premiere

Sâmbătă, 30 martie 2019, traficul public va fi restricționat între orele 9:00 și 16:30 în comuna Periam, în  zona str. Mureșului, str. Viorelelor, str. Armoniei, str. Stejarului.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a echipei „Sport Masters Year 2012” precum și în evenimentul: https://www.facebook.com/events/1924537480989632

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss