Latest Posts

Campionatul Digital de Formula 1 al României – Hungaroring

Vizualizări: 24843

Runda a 12-a campionatului digital de Formula 1 al României s-a ținut miercuri, 28 octombrie, pe teritoriul Ungariei. Circuitul Hungaroring a găzduit evenimentul virtual, unde jucătorii au dus lupte aprige spre cucerirea podiumului.

Calificăre:
Calificările s-au desfășurat pe vreme ploioasă, ceea ce a făcut circuitul și mai dificil de abordat. Jucătorii au luat decizii variate, în legătură cu pneurile utilizate, alegând între intermediare și cele pentru ploaie.

De-a lungul calificărilor, trecerea spre pneuri intermediare a fost tot mai evidentă, întrucât vremea urma să se îndrepte, iar jucătorii cu pneuri de ploaie aveau să piardă teren. În topul calificărilor au fost jucătorii Cozmin de la Alpha Tauri pe locul 1, Pandekoi de la Alfa Romeo Racing pe locul 2, blurixe de la Red Bull Racing pe locul 3, și pe locul 4 al doilea pilot al echipei Alphatauri, Andrei Tanca urmat de pilotul LegenD al echipei Renault, LegenD.

Campionatul Digital de Formula 1 al României - Hungaroring

Cursa:
În prima jumătate a cursei, bătălia pentru podium  părea a fi între Cozmin, Pandekoi și LegenD, aceștia conducând strâns unul lângă celălalt. La scurt timp după start, Cozmin a rămas în urmă, bătălia fiind dusă între Pandekoi și LegenD.

Cu un mod aparent impecabil de a juca, LegenD a reușit să țină pasul și chiar să conducă plutonul, pentru o vreme. Totuși, prima jumătate a fost Dominată de Pandekoi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Campionatul Digital de Formula 1 al României - Hungaroring

Ulterior, LegenD a decăzut, iar Cozmin a preluat locul fruntaș, din nou. Totuși, asta nu a durat, întrucât, din cauza unui incident, LegenD a preluat primul loc, cu Pandekoi pe urmele sale.

În eforturile sale de a reveni pe poziția inițială, Cozmin a pierdut controlul, iar după un incident pe traseu, a ajuns tocmai în mijlocul clasamentului. Primul care a trecut linia de sosire, a fost LegenD, dar, datorita penalizărilor, Pandekoi a câștigat cursa.

Campionatul Digital de Formula 1 al României - Hungaroring

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss