GP24 Media

LATEST POSTS

Campionatul Digital de Formula 1 al României – Hungaroring

Vizualizări: 23603

Runda a 12-a campionatului digital de Formula 1 al României s-a ținut miercuri, 28 octombrie, pe teritoriul Ungariei. Circuitul Hungaroring a găzduit evenimentul virtual, unde jucătorii au dus lupte aprige spre cucerirea podiumului.

Calificăre:
Calificările s-au desfășurat pe vreme ploioasă, ceea ce a făcut circuitul și mai dificil de abordat. Jucătorii au luat decizii variate, în legătură cu pneurile utilizate, alegând între intermediare și cele pentru ploaie.

De-a lungul calificărilor, trecerea spre pneuri intermediare a fost tot mai evidentă, întrucât vremea urma să se îndrepte, iar jucătorii cu pneuri de ploaie aveau să piardă teren. În topul calificărilor au fost jucătorii Cozmin de la Alpha Tauri pe locul 1, Pandekoi de la Alfa Romeo Racing pe locul 2, blurixe de la Red Bull Racing pe locul 3, și pe locul 4 al doilea pilot al echipei Alphatauri, Andrei Tanca urmat de pilotul LegenD al echipei Renault, LegenD.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Cursa:
În prima jumătate a cursei, bătălia pentru podium  părea a fi între Cozmin, Pandekoi și LegenD, aceștia conducând strâns unul lângă celălalt. La scurt timp după start, Cozmin a rămas în urmă, bătălia fiind dusă între Pandekoi și LegenD.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cu un mod aparent impecabil de a juca, LegenD a reușit să țină pasul și chiar să conducă plutonul, pentru o vreme. Totuși, prima jumătate a fost Dominată de Pandekoi.

Ulterior, LegenD a decăzut, iar Cozmin a preluat locul fruntaș, din nou. Totuși, asta nu a durat, întrucât, din cauza unui incident, LegenD a preluat primul loc, cu Pandekoi pe urmele sale.

În eforturile sale de a reveni pe poziția inițială, Cozmin a pierdut controlul, iar după un incident pe traseu, a ajuns tocmai în mijlocul clasamentului. Primul care a trecut linia de sosire, a fost LegenD, dar, datorita penalizărilor, Pandekoi a câștigat cursa.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES