More

  Latest Posts

  Campionatul Digital de Formula 1 al României – Hungaroring

  Runda a 12-a campionatului digital de Formula 1 al României s-a ținut miercuri, 28 octombrie, pe teritoriul Ungariei. Circuitul Hungaroring a găzduit evenimentul virtual, unde jucătorii au dus lupte aprige spre cucerirea podiumului.

  Calificăre:
  Calificările s-au desfășurat pe vreme ploioasă, ceea ce a făcut circuitul și mai dificil de abordat. Jucătorii au luat decizii variate, în legătură cu pneurile utilizate, alegând între intermediare și cele pentru ploaie.

  De-a lungul calificărilor, trecerea spre pneuri intermediare a fost tot mai evidentă, întrucât vremea urma să se îndrepte, iar jucătorii cu pneuri de ploaie aveau să piardă teren. În topul calificărilor au fost jucătorii Cozmin de la Alpha Tauri pe locul 1, Pandekoi de la Alfa Romeo Racing pe locul 2, blurixe de la Red Bull Racing pe locul 3, și pe locul 4 al doilea pilot al echipei Alphatauri, Andrei Tanca urmat de pilotul LegenD al echipei Renault, LegenD.

  Cursa:
  În prima jumătate a cursei, bătălia pentru podium  părea a fi între Cozmin, Pandekoi și LegenD, aceștia conducând strâns unul lângă celălalt. La scurt timp după start, Cozmin a rămas în urmă, bătălia fiind dusă între Pandekoi și LegenD.

  Cu un mod aparent impecabil de a juca, LegenD a reușit să țină pasul și chiar să conducă plutonul, pentru o vreme. Totuși, prima jumătate a fost Dominată de Pandekoi.

  Ulterior, LegenD a decăzut, iar Cozmin a preluat locul fruntaș, din nou. Totuși, asta nu a durat, întrucât, din cauza unui incident, LegenD a preluat primul loc, cu Pandekoi pe urmele sale.

  În eforturile sale de a reveni pe poziția inițială, Cozmin a pierdut controlul, iar după un incident pe traseu, a ajuns tocmai în mijlocul clasamentului. Primul care a trecut linia de sosire, a fost LegenD, dar, datorita penalizărilor, Pandekoi a câștigat cursa.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss