More

  Latest Posts

  Campionatul de Slalom Auto – Bulzești Hillclimb

  Campionatul de Slalom Auto al celor de la ACR a început în weekend cu prima etapă a noului sezon. Evenimentul organizat la Bulzești a strâns un număr semnificativ de participanți la startul competiției.

  Numai puțin de 87 de concurenți au fost prezenți la Bulzești Hillclimb. Împărțiți în șapte grupe, piloții au încercat să-și pună numele pe lista învingătorilor. Astfel, la grupa 1, dedicată concurenților cu mașini cu motoare până în 1400 cmc, Claudiu Popa a fost marele învingător, podiumul fiind completat de Radu Volintiru și Renado Anghel.

  Slalom Auto

  La grupa 2, dedicată celor cu mașini cu motoare între 1401-1600 cmc, Sergiu Boncalo a fost marele învingător. Podiumul grupei a fost completat de David Macovei și Dragoș Sorescu. Ionuț Panduru a fost marele învingător la grupa 3, dedicată celor cu mașini cu motoare între 1601-1800 cmc. Podiumul grupei a fost completat de Laurențiu Croitoru și Bogdan Daragiu.

  La grupa 4, dedicată celor cu mașini cu motoare între 1801-2000 cmc, Claudiu Ionescu și-a adjudecat victoria. Podiumul a fost completat la această grupă de Alexandru Danciu și Lucian Bratu. La grupa 5, dedicată celor cu mașini cu motoare între 2001-3000 cmc, Dănuț Delca și-a adjudecat victoria. Podiumul grupei a fost completat de Alexandru Ciorcilă și Florinel Farna.

  La grupa 6, dedicată celor cu mașini cu motoare peste 3001 cmc, victoria i-a revenit lui Alexandru Dăianu, în timp ce, Marius Burlacu și Mircea Ieremia au completat podiumul final al grupei. La grupa 7, dedicată celor cu mașini cu motoare diesel, victoria i-a revenit lui Andrei Precup, în timp ce, Valentin Olteanu și Florin Dragomir au completat podiumul.

  Slalom Auto

  La copiloți, Ioja Denisa pleacă din poziția de lider după Bulzești Hillclimb. Podiumul clasamentului general la copiloți este completat de Codruț Bărbucă și Sorin Voicu. La clasa două roți motrice, Dănuț Delca și-a adjudecat victoria, fiind urmat de Alexandru Ciorcilă și Florinel Farna. La clasa patru roți motrice, Marius Burlacu a fost marele învingător, fiind urmat de Andrei Precup și Claudiu Ionescu.

  După etapa inaugurală de la Bulzești, Alexandru Dăianu a fost marele învingător al clasamentului general. Podiumul clasamentului general a fost completat de Marius Burlacu și Andrei Precup. Dănuț Delca și Claudiu au fost ceilalți piloți clasați în top cinci, în timp ce, în zona pozițiilor bonificate cu puncte în clasamentul general, i-am mai regăsit, în ordine, pe Lucian Bratu, Sergiu Boncalo, Alexandru Ciorcilă, Andrei Diaconu și Alexandru Andreoiu.

  Următoarea etapă din cadrul Campionatului de Slalom Auto va avea loc la începutul lunii mai, cu prilejul Cupei Verbița.

  Mai multe știri despre Campionatul de Slalom Auto găsiți AICI.

  Sursa: Campionatul de Slalom Auto - Bulzești Hillclimb

  Photocredit: RPM Racing - Enache Radu Cristian


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss