Latest Posts

CAMPIONATUL DE SLALOM AUTO ACR 2021.

Vizualizări: 53684

Momentan, situația pare să se fi îmbunătățit, speram că 2021 să compenseze și să putem organiza minim cele 6 etape pe care ni le-am propus pentru anul acest an (Bulzești – 2 etape, Verbița – 2 etape și, în premiera pentru noi, Straja – 2 etape), poate chiar 7, daca reabilitarea cunoscutului traseu de la Bucovăț se vă finaliza în timp util, având deja promisiuni de la beneficiarul tronsonului de drum că până în vara acesta vă fi gata.

CAMPIONATUL DE SLALOM AUTO ACR 2021.

Pentru acest an ne-am propus să continuam organizarea în cele doua locații pe care am mers și în 2020 – Bulzești și Verbița – dar vrem să ne extindem activitatea până la spectaculosul traseu care leagă orașul Lupeni de stațiunea Straja, care în ultimii ani nu a fost utilizat la adevăratul sau potențial.

Vom organiza un weekend de curse – o etapa sâmbăta și una duminica, ceea ce reprezintă o alta premiera pentru noi. Duminica, 7 februarie, după premierea sezonului 2020 unde am anunțat calendarul pentru acest an, am fost plăcut surprinși de feedbackul pozitiv pe care l-am primit de la concurenți, lucru care ne motivează și mai mult.

 

Calendarul sezonului 2021 al Campionatului de Slalom Auto ACR:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • 4 aprilie – Bulzești;
  • 9 mai – Verbița;
  • 20 iunie – Bulzești;
  • 10-11 iulie – Straja (doua etape);
  • 21 august – Verbița;
  • 26 septembrie/17 octombrie – Bucovăț (rezerva).

CAMPIONATUL DE SLALOM AUTO ACR 2021.

Sursa: Gabi Opris / Campionatul de Autoslalom Auto
Photocredit: Campionatul de Autoslalom Auto
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Gabi Opris / Campionatul de Autoslalom Auto

Latest Posts

Don't Miss