More

  Latest Posts

  Campionatul de AutoSlalom Timiș 2021: „Cupa Periam 2021” gata de start.

  Campionatul de AutoSlalom Timiș 2021 debutează în acest weekend cu evenimentul „Cupa Periam 2021”. 

  Primul eveniment automobilistic din acest an, organizat de către Asociația ‘Clubul Sportiv Zaharie’ alături de echipa „Sport Masters Year 2012”, dedicat în special amatorilor sportului cu motor, se va desfășura în conformitate cu Regulamentul competiției, Codul Sportiv Internațional, regulamentele cadru și calendarul competițional.

  Odată cu relaxarea măsurilor provocate de pandemie, Campionatul de AutoSlalom Timiș 2021 revine pe scena motorsportului, Cupa Periam 2021 urmând să se desfășoare Sâmbătă, 28 August 2021, cu startul programat la ora 10:01.

  AutoSlalom Timiș

  Programul de desfășurare al competiției este următorul:

  • 28 august 2021 – termenul limită de prezentare a echipajelor. Comuna Periam, str. Mureșului va fi anunțat după închiderea înscrierilor.
  • 28 august 2021 ora 9:00 – 9:30 – verificări administrative
  • 28 august 2021 – verificări tehnice efectuate în regim de control orar
  • 28 august 2021 ora 9:30 – ședința tehnică
  • 28 august 2021 ora 10:01 – primul start PS1
  • 28 august 2021 ora 16:30 – festivitatea de premiere
  • 28 august 2021 traficul public va fi restricționat între orele 8:00 şi 17:00 conform planului de securitate.

  Asociația ‘’Clubul Sportiv Zaharie” alături de sportivii echipei „Sport Masters Year 2012” s-au pregătit intens pentru noul an competițional iar așteptarea se apropie de final pentru piloți, copiloți, arbitri, oficiali și, nu în ultimul rând, pasionați de motorsport. Organizatorii au pregătit multe noutăți pentru concursul de la sfârșitul lunii August.

  Pe lângă îmbunătățirile aduse formatului competițional, organizatorii își doresc o facilitare a accesului sportivilor amatori la competiții automobilistice, promovarea sportului și îmbunătățirea siguranței rutiere. 

  AutoSlalom Timiș

  De asemenea, odată cu anul 2021, o rganizatorii țin sa prezinte noile colaborări care s-au alăturat proiectelor aflate în desfășurare:  

  • KIN-G by Dana Lupeasca – compania participantei la sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care duce fabricarea prăjiturilor și a produselor de patiserie la nivel de artă
  • Clean A-Z – companie care oferă servicii profesionale de curățare, spălare și igienizare pentru covoare, mochete și tapițerii auto.

  Totodată, printre noutăți punctăm şi strategia de redenumire şi rebranduire a Asociației „Clubul Sportiv Zaharie”, menite sa îmbunătățească imaginea clubului și sã atragã noi colaboratori pentru provocările care vor urma.

  Mai multe detalii despre eveniment puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012 https://www.facebook.com/pg/smy2012/ și de pe pagina Clubului Sportiv Zaharie https://www.facebook.com/ClubulSportivZaharie/

  Organizator:
  Asociația “Clubul Sportiv ZAHARIE”
  Președinte Alin Zaharie

  Sursa: Comunicat Sport Masters Year 2012

  Photocredit: Sabin Cercel


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss