Latest Posts

Campion MotoGP 2020? Quartararo, Marquez nu este invincibil spune Iker Lecuona.

Vizualizări: 13846

Nu există nicio îndoială cu privire la potențialul lui Fabio Quartararo de a lupta pentru locurile de top din toate cursele, având în vedere ce a demonstrat deja în 2019. Pentru Iker Lecuona, tânărul francez are totul pentru a-l învinge pe Marc Marquez în acest an, mai ales că sezonul are specificații unice.

Solicitată să aleagă o favorită pentru a fi campioană, Lecuona i-a comentat prezentatorului Onda Cero următoarele:

Pentru mine, Fabio Quartararo. Cred că Marquez nu este invincibil și Yamaha este foarte aproape de el, la fel și Suzuki. Cred că atât Fabio, cât și Viñales însuși îl pot învinge pe Marquez, chiar mai mult într-un sezon mai scurt decât ceilalți. Podiumul final al campionatului este dificil de ales, sunt mulți candidați. Dar aș spune că Marquez și Viñales ar trebui să fie acolo. Ca o revelație, m-aș alege pe mine.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss